Pannenkoekerie 't Veldhuis

Op een prachtige locatie midden in het Groene Hart bent u van harte welkom in ons pannenkoekenrestaurant met terras op het zuiden en kinderspeelweid…

Ga snel binnen deze pagina naar:

Algemeen

Welkom bij Pannenkoekerie 't Veldhuis

U kunt op ons overdekte, verwarmde terras heerlijk genieten van de heerlijke zomer, terwijl uw kinderen zich vermaken op de speelweide of de mini-kinderboerderij.
 
Ook voor een heerlijke lunch of gewoon een kop koffie en een lekker stuk appeltaart bent u bij ons van harte welkom.
 
Met vriendelijke groet,
Team Pannenkoekerie 't Veldhuis
          
Openingstijden:

 • Maandag: GESLOTEN
 • Dinsdag: 16.00 uur  -  20.00 uur
 • Woensdag: 12.00 uur  -  20.00 uur
 • Donderdag:16.00  uur -  20.00 uur
 • Vrijdag:16.00 uur  -  20.00 uur
 • Zaterdag:12.00 uur  -  20.00 uur
 • Zondag:12.00 uur  -  20.00 uur

Het terras

Het terras van deze sfeervolle eetgelegenheid ligt direct op het zuiden midden in het Groene Hart, waardoor u al in het vroege voorjaar kunt genieten van de eerste zonnestralen.

Aangrenzend aan het terras is De speelweide, waar uw kinderen zich geen moment hoeven te vervelen. De speelweide heeft een groot springkussen, een klim- en klautertoren met een glijbaan en een schommel.

Vanaf het terras kijkt u eveneens uit op onze kleine kinderboerderij. Hier vindt u onze geit "Dirkie”, onze shetlander "Lala” en nog wat kleine beestjes. Ook vanaf het terras bieden wij minder –valide mensen de mogelijk om in De speelweide te komen.

Het Restaurant

Ons restaurant telt ruim 75 zitplaatsen in de serre uitkijkend over de speelweide waar uw kinderen heerlijk kunnen vertoeven. In de sfeervol ingerichte opkamer met openhaard bieden wij nogmaals 75 zitplaatsen aan.

Na de ontvangsthal aan de ingang van het restaurant vindt u onze open keuken, waar u de koks ijverig aan het werk ziet.

De pannenkoekerie heeft een ongedwongen sfeer en biedt gezelligheid voor jong en oud. Onze pannenkoeken worden volgens Oud Holland recept bereid. Maar ook voor de "niet-pannenkoekliefhebbers” is er voldoende keus. Klik hier voor een kijkje op de Menukaart.
Bij regenachtig weer is er in het restaurant een speelhoek met televisie, waar onze jongste gasten heerlijk kunnen vertoeven.

De Speelweide

Aan de voorzijde van het restaurant ligt De speelweide met kleine kinderboerderij en is voorzien van een omheining, zodat de kinderen veilig kunnen spelen. De speelweide heeft een royaal springkussen, waar onze kleinere gasten zich heerlijk op kunnen uitleven. Uiteraard wel even de schoenen uit.
Mochten de kinderen nog niet moe zijn na al het springen is er een klim- en klautertoren met een glijbaan en een hangmatschommel.

Aan de linkerzijde van De speelweide is een kleine kinderboerderij te vinden met o.a. onze geit "Dirkie” en onze shetlander "Lala”.

Dirkie aan het woord: Hallo allemaal, ik ben dus Dirkie de Geit en heb een mooi plekje op de kinderboerderij bij het terras. Ik ben soms best een beetje ondeugend en glip dan snel mijn huisje uit.
Het ruikt ook allemaal zo lekker op het terras. Gelukkig ben ik erg lief en loop gauw weer met de kinderen mee, die mij weer veilig thuisbrengen. Komen jullie snel weer?

Activiteiten

Iets te vieren

Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Contact

Pannenkoekerie 't Veldhuis

Noordzijde 96
2411 RD Bodegraven-Reeuwijk
0172-769144

info@pannenkoekerie-tveldhuis.nl
http://www.pannenkoekerie-tveldhuis.nl/

In de buurt

Het Kaas Museum

Unieke historische objecten laat de geschiedenis zien van kaas, kaas maken, de kaasmarkt, het boerenleven en de kaashandel in Bodegraven …

 • Bodegraven
 • (0,9 km)
Stichting Evertshuis

Het Evertshuis is theater en ontmoetingsplek. Uitvalbasis om Bodegraven-Reeuwijk te leren kennen. Wandel door Bodegraven, fiets langs de waterwegen met …

 • Bodegraven
 • (1,0 km)
IJssalon De zoete inval

Voor het lekkerste vers bereide ijs. Schepijs, softijs en frozen yoghurt. Geniet ervan!

 • Bodegraven
 • (1,0 km)