B&B de Boerenzwaluw

B&B De Boerenzwaluw beschikt over drie comfortabele 2-persoonskamers met een eigen badkamer met douche en toilet. De B&B is centraal gelegen op onze…

Ga snel binnen deze pagina naar:

Algemeen

B&B De Boerenzwaluw beschikt over drie comfortabele 2-persoonskamers met een eigen badkamer met douche en toilet. De B&B is centraal gelegen op onze boerderij en is gesitueerd in de voormalige leegstaande varkensstal.

De gezamenlijke huiskamer met keuken is van alle gemakken voorzien. U kunt hier gebruik maken van de gratis koffie en theefaciliteiten. Iedere kamer grenst aan een veranda en geeft toegang tot de tuin.

De B&B is onderdeel van een rundveehouderij met zoogkoeien. Deze mooie grote blonde, van oorsprong Franse runderen van het ras blond d ‘Aquitaine en kalveren, grazen in de percelen rondom ons bedrijf. Deze weilanden worden door ons op een natuurvriendelijke manier onderhouden.

In de winter staan de koeien in één van de potstallen. De koeien kunnen in de potstal vrij bewegen en liggen zoals ze zelf willen.

Naast de koeien zijn er ook andere boerderijdieren zoals schapen, geiten, poezen en onze hond. En verder is de boerderij natuurlijk een prachtige verblijfplaats voor de zwaluwen.

Kasteel ‘De Haar’ in Haarzuilens ligt op loopafstand. De omgeving leent zich uitstekend voor fietsen, wandelen en stedentrips.

 

Activiteiten

Contact

B&B de Boerenzwaluw

Breudijk 58
3481 LR Harmelen
06-20360811

info@benbdeboerenzwaluw.nl
http://www.benbdeboerenzwaluw.nl

In de buurt

Oosterom Kersen

Kom langs, en proef het verschil!

  • Harmelen
  • (0,0 km)
Hoeve Wielrevelt

Midden in het landschap van Haarzuilens vindt u Hoeve Wielrevelt. Kom langs voor een lekker kop koffie, vers gebak of …

  • Haarzuilens
  • (2,2 km)
Geertjes Hoeve

Geertjes Hoeve is een beleefboerderij in Haarzuilens Utrecht. Kom en geniet van het platteland is zijn puurste vorm. Voer de …

  • Utrecht
  • (2,3 km)