Bed & Breakfast De Boerenzwaluw

Wij gaan 1 mei open! Wij verwelkomen u dan graag! We zijn het hele jaar open, op afspraak.

Ga snel binnen deze pagina naar:

Algemeen

De kamer

De kamer is ruim, voorzien van een schrijftafel en een comfortabel tweepersoonsbed. De kamer beschikt over een eigen douche en wc, televisie en draadloos internet (wifi). De kamer grenst aan een veranda en geeft toegang tot de tuin. Er is een gezamenlijke huiskamer met keuken waar u samen kunt ontbijten, een spelletje doen of even rustig lezen.

de Keuken

De Boerderij

Bed & Breakfast De Boerenzwaluw is gehuisvest op de boerderij van de familie De Bruijn in Harmelen. Ons gezin bestaat uit Bram en Anita en de kinderen Sanne en Hein.

De B&B is onderdeel van een rundveehouderij met zoogkoeien. Deze mooie grote blonde, van oorsprong Franse runderen en kalveren, grazen in de percelen rondom ons bedrijf en op weilanden rondom kasteel ‘de Haar’. Deze weilanden worden door ons op een natuurvriendelijke manier onderhouden, in opdracht van Natuurmonumenten.

In de winter staan de koeien in één van de potstallen. De koeien kunnen in de potstal vrij bewegen en liggen zoals ze zelf willen.

Gedurende de stalperiode wordt er dagelijks vers stro over het ligbed gestrooid. Zo ontstaat aan het eind van de winter een metersdikke laag van potstalmest. Deze “ouderwetse” mest wordt gebruikt om het grasland te bemesten. Wij gebruiken deze ruige mest om de weilanden te bemesten. Ruige mest is goed voor de bodemdiertjes. Zo kunnen de weidevogels weer genieten van een maaltijd van wormen en insecten. Ook gebruiken de vogels de stukjes stro in de ruige mest graag als nestmateriaal.

Naast natuurbeheer willen wij graag ons steentje bijdragen om duurzaam te ondernemen. De energie voor de B&B wordt volledig opgewekt door zonnepanelen.

Activiteiten

Contact

Bed & Breakfast De Boerenzwaluw

Breudijk 58
3481 LR Harmelen
06-20360811

info@benbdeboerenzwaluw.nl
http://www.benbdeboerenzwaluw.nl

In de buurt

Oosterom Kersen

Kom langs, en proef het verschil!

  • Harmelen
  • (0,2 km)
Fiets- tandem en E-bike verhuur Verhoef

Welkom bij Fiets- tandem en E-bike verhuur Verhoef in Haarzuilens! Wij beschikken over ca 45 fietsen, 7 tandems, 6 steps ...

  • Haarzuilens
  • (2,0 km)
Geertjes Hoeve

Geertjes Hoeve is een beleefboerderij in Haarzuilens Utrecht. Kom en geniet van het platteland is zijn puurste vorm. Voer de ...

  • Utrecht
  • (2,1 km)