Bed & Breakfast De Uitspanning

B&B De Uitspanning in het centrum van Vestingstadje Nieuwpoort a/d Lek. Logeer eens in stijl en ontdek een goed bewaard geheim. Twee royale gastenkam…

Ga snel binnen deze pagina naar:

Algemeen

Logeer eens in stijl ...

Bed & Breakfast De Uitspanning heeft alles wat nodig is voor een geslaagde vakantie in de directe omgeving: het historisch centrum van vestingstadje Nieuwpoort met een restaurantje, terrasjes, winkeltjes en een museum, een haventje aan de Lek.

De streek is ideaal voor fiets-, wandel- en kanotochten.
In de nabijheid bevinden zich de molens van Kinderdijk (UNESCO), Schoonhoven, Gouda, Leerdam. Maak kennis met de rijke cultuurhistorie van het platteland, beleef de sfeer van weleer, en kom thuis met een uniek verhaal...

Logeer eens in stijl en ontdek een goed bewaard geheim!

B&B “De Uitspanning” is een sfeervolle, royale accommodatie in een gerestaureerd monumentaal pand, waarbij de authentieke elementen zijn behouden.

U kunt overnachten in de Grachtenkamer (3 bedden) of de Tuinkamer (2 bedden + 2-persoons slaapbank). Beide kamers hebben televisie en waterkoker. Gratis koffie/thee.Gratis WiFi.

Beide kamers hebben een eigen doucheruimte inclusief toilet. De gastenkamers hebben een eigen entree. Parkeren op eigen erf en fietsen/motoren  kunnen in de garage worden gestald. Terras.

In de kamers wordt niet gerookt.

Activiteiten

Meerdaagse fiets- en wandelarrangementen

Arrangementen zoals  "Volg de Wieken van de Molen" spelen zich af rond Nieuwpoort, Groot-Ammers en Kinderdijk en bieden 2 overnachtingen in deze B&B, inclusief ontbijt, lunchpakket, fietshuur en routes.

Arrangement "De Moderne Pelgrim" biedt de wandelgasten taxivervoer aan naar een startpunt van de gewenste (L.A.W.) route.

Ook 1 nachtje verblijven in B&B De Uitspanning is mogelijk, voor b.v. een (huwelijks)feest, fiets- of wandeltrektocht of gewoon een weekendje weg. Voor meer informatie en foto's, kijk op onze website.

Contact

Bed & Breakfast De Uitspanning

Buitenhaven 10
2965 AE Nieuwpoort
0184-602881
06-44792669
info@bnbdeuitspanning.nl
http://www.bnbdeuitspanning.nl

In de buurt

Museum Nieuwpoort

In Museum Nieuwpoort nemen wij jong en oud mee in een tijd waarin Nieuwpoort onderdeel wordt van de Oude Hollandse …

  • Nieuwpoort
  • (0,1 km)
Huize Binnendijks

Schitterend vrijstaand Bed & Breakfast/gastenverblijf. Landelijk logeren met de luxe van een hotel. Unieke locatie voor liefhebbers van natuur en …

  • Schoonhoven
  • (0,7 km)
Veerdienst Schoonhoven BV

Veerdienst Schoonhoven verbindt de Krimpenerwaard met de Molenwaard met moderne, veilige en grote veerponten.

  • Schoonhoven
  • (1,2 km)