Bij Margo

Midden in het landschap van de Krimpenerwaard vindt u onze verbouwde boerderij. Kom gezellig "Bij Margo" overnachten of even rusten en ervaar zelf de…

Ga snel binnen deze pagina naar:

Algemeen

Bij Margo! Slapen en ontbijten.

 

Midden in het prachtige landschap van De Krimpenerwaard vindt u onze verbouwde boerderij uit 1890. Wij kochten deze boerderij in 2009 en hebben deze met veel liefde verbouwd tot woonhuis en bed & breakfast, in juni 2012 zijn we van start gegaan en hiermee is voor ons een droom in vervulling gegaan.

De bed & breakfast heeft een eigen toegang , als u binnen komt vindt u rechts de ‘Opkamer’  en links de gezellige woonkeuken, die met veel liefde en met een knipoog naar het verleden sfeervol is ingericht. Als u de trap op gaat word u verrast door de ruime “Polderkamer” die van alle gemakken is voorzien.

Kom gezellig “Bij Margo” overnachten en ervaar zelf de rust en de ruimte die u het ultieme vakantiegevoel geven!!

Activiteiten

SLAPEN en ONTBIJTEN

Bij ons kunt u een overnachting boeken voor 1 tm 6 personen. Komt u alleen of samen dan is de Opkamer geschikt voor u. De opkamer is een romantische kamer heeft een eigen toilet, wastafel en u heeft de beschikking over een eigen badkamer. Komt u met zijn vieren dan is de Polderkamer daar helemaal op ingericht o.a. met een eigen badkamer, een royale loungebank een eigen eethoek en prachtig uitzicht, natuurlijk kunt u de polderkamer ook samen huren en komt u met zijn zessen dan reserveert u gewoon allebei de kamers.

Al onze kamers hebben naast heerlijke bedden de beschikking over een TV/DVD en de mogelijkheid om zelf koffie en thee te zetten op de kamer. De keuken staat ook geheel tot u beschikking en mag u van ons  gewoon gebruiken. Er is gratis wifi voldoende parkeergelegenheid en voor de allerkleinste bezoekers is er een kinderbedje, kinderstoel en een traphekje aanwezig.

U bent van harte uitgenodigd om te komen ontspannen en van het prachtige uitzicht te genieten

Vanaf 1 april 2016

RUSTEN

Wandelaars en fietsers kunnen bij ons ook even rusten...

Het voormalige boenhok is ingericht om te gebruiken om even een rusten tijdens uw wandeling of fietstocht. U vind hier toeristische informatie over de Krimpenerwaard en in het seizoen eigengemaakte produkten. Onder het genot van een kopje koffie of thee kunt u even ontspannen, bij mooi weer op een van de zitjes op het erf en is het wat frisser dan blijft u gezellig binnen.

Vanaf 1 april 2016

Contact

Bij Margo

Zuidbroek 135
2861 LK Bergambacht
0182-353687
06-38159457
rob-margo@online.nl
http://www.bijmargo.nl

In de buurt

Kaasboerderij Schep

Op melkvee- en kaasboerderij Schep lopen onze 500 melkkoeien van het voorjaar t/m oktober buiten. Van de melk van onze …

  • Bergambacht
  • (0,4 km)
MooiMekkerland

Melkgeitenbedrijf in Stolwijk. 2x per dag worden er 740 geiten gemolken. 10% van de melk wordt verwerkt tot geitenkaas, de …

  • Stolwijk
  • (3,8 km)
't Wapen van Stolwijk

’t Wapen van Stolwijk op het gezellige dorpsplein in Stolwijk is de plek voor het gezellig drinken van een bakje …

  • Stolwijk
  • (4,9 km)