Boer Hans Activiteiten

In 2006 zijn wij begonnen op ons melkveebedrijf met Boer Hans Activiteiten. Boerengolf/Boerenspelen/Midgetgolf/Binnenactiviteiten

Ga snel binnen deze pagina naar:

Algemeen

LAMMETJESMARKT 2017

14 APRIL Huttendorp bouwen en Knutselen onder leiding van Atelier Es&Zo uit Linschoten 

               Voor het knutselen graag opgeven via info@boerhans.nl 

17 APRIL Rommelmarkt en Braderie - Paardenshow - Clown Bennie Bang - Knuffelen met            boerderijdieren - springkussen  en natuurlijk Paaseieren zoeken

 Zie ook http://www.lammetjesmarkt.nl/

Welkom bij Boer Hans Activiteiten!

 

Boer Hans Activiteiten staat voor Boerengolf op een TOP Boerengolfbaan en voor sportieve Boerenspelen in het weiland. Een garantie voor veel plezier en gezelligheid voor ieder gezelschap.

Een dag bij Boer Hans is zeer geschikt voor familiedagen, vrienden- en/of bedrijfsuitjes, kinderpartijtjes, vrijgezellenfeesten of natuurlijk zomaar…..

Wij wensen u veel plezier….

Hans en Gerda Vendrig.

 

Activiteiten

Midgetgolf

Naast boerengolf kunt u bij ons ook midgetgolfen. Onze 18 holes banen zijn voor iedereen een uitdaging. Een garantie voor veel plezier en gezelligheid voor ieder gezelschap. Midgetgolf is trouwens prima te combineren met boerengolf of de boerenspelen.

 

 

Tuinarrangement

Tuinarrangement  

Een dagarrangement met een rondleiding in tuin "De Hoge Waard" van de heer  Ton den Houdijker.

Daarna een heerlijke Boerenlunch en Boerengof tot besluit.

zie onze website http://www.boerhans.nl/index.php/arrangementen/tuinarrangement-met-boerengolf

 

Boerenspelen

Boerenspelen

Boer Hans Acitivteiten beschikt ook over diverse boerenspelen welke allemaal buiten in het weiland gespeeld kunnen worden. Hieronder volgt een opsomming van de boerenspelen die onder andere mogelijk zijn:

 • Kruiwagenrace
 • Bal schieten à la Boer Hans
 • Hoefijzer gooien
 • Jeu de Boer Hans
 • Spijkerslaan
 • Kruipslurfrace
 • Waterdruppelrace
 • Touwtrekken
 • Brancardrace

TOP Boerengolf

Boerengolf® is een variatie op het reguliere golfspel waarbij een boerengolfbaan in zo min mogelijk slagen moet worden afgelegd. Boerengolfen is ontstaan in de Achterhoek bij Kaasboerderij Weenink in Lievelde en is voor het eerst gespeeld op de weilanden van deze Kaasboerderij.

TOP Boerengolfbaan 28 maart 2013

Een boerengolfbaan bestaat uit 10 holes met een lengte van gemiddeld 200 meter per hole. Een hole bestaat uit een startpunt en een eindpunt (de put), een ingegraven emmer met een genummerde vlag erbij. Het eindpunt is tevens het startpunt van de volgende hole. Omdat de boerengolfbaan zich bevindt in een natuurlijke boerderij omgeving, kan het voorkomen dat u speelt tussen onze koeien. Het is verstandig oude schoenen of laarzen te dragen.

Een sportieve sport voor jong en oud die willen genieten van het boerenleven.

De lat is hoog gelegd en een onafhankelijke keuringscommissie, bestaande uit ervaren Boerengolf spelers, heeft de afgelopen tijd de Boerengolfbanen die in aanmerking komen voor het TOP predicaat gekeurd. De goedgekeurde Boerengolfbanen zijn gecertificeerd en herkenbaar aan het TOP- logo. Zo heeft ook Boer Hans Activiteiten de keuring doorstaan en is nu een gecertificeerd TOP Boerengolf locatie.

De nieuwe TOP Boerengolfbaan  is goed toegankelijk voor groepen van jong en oud en daarnaast ook voor minder valide mensen. Alle TOP Boerengolfbanen hebben dan ook een minder validen toilet en een babyroom. Bij slecht weer is er een alternatief binnenprogramma mogelijk en kunt u een compleet programma inclusief eten en drinken voor uw groep boeken!

 

Contact

Boer Hans Activiteiten

Mastwijkerdijk 7
3417 BP Montfoort
0348-472548
mob. 06-10939773
info@boerhans.nl
http://www.boerhans.nl/

In de buurt

Vlooswijk fruit

Kom genieten van ons fruit uit eigen boomgaard: aardbeien, kersen, bessen, pruimen en bramen, appels en peren. In het seizoen ...

 • Linschoten
 • (1,6 km)
Kaas- en Zuivelboerderij Doruvael

Wij hebben een melkveebedrijf met een Groene Hart Landwinkel in Montfoort. Op deze plaats zijn we na een ruilverkaveling terechtgekomen. ...

 • Montfoort
 • (2,2 km)
Fruitbedrijf van Lint

Fruitbedrijf van Lint is een echt familiebedrijf. Wij, Frans en Anja hebben dit bedrijf in 1989 overgenomen van Frans z'n ...

 • Montfoort
 • (2,2 km)