Brood- & Banketbakkerij Stijnman B.V.

Even genieten van een kop koffie en een lekker gebakje of een broodje bij Bakkerij Stijnman!

Ga snel binnen deze pagina naar:

Algemeen

Brood- en banketbakkerij Stijnman is alweer 95 jaar een begrip in Oudewater. Inmiddels bakt alweer de derde generatie uw dagelijks vers brood.

Ons assortiment bestaat bestaat uit veel broodsoorten, met een eigen karakter waarbij smaak voorop staat. Regelmatig introduceren wij nieuwe soorten. Ons Oudewaters grof, een meergranen brood met rogge en ons Heksenbrood met zonnebloempitten en noten zijn erg in trek. Ook onze desembroden met als topper het dadelbrood (met noten rozijnen en dadels) vliegen over de toonbank.

We maken ook een groot aantal overheerlijke koekjes, gebakjes en taarten.

In onze koffiehoek kunt u genieten van al deze lekkernijen. Voor de lunch maken we graag een broodje voor u klaar. Als het weer het toelaat, kunt u ook lekker buiten zitten.

 

Activiteiten

specialiteiten

Waards Rund Saucijzenbroodje

Sinds een aantal jaren maken we onze saucijzenbroodjes met het gehakt van het Waards Rund. Het Waards Rund graast in de Snelrewaard langs de Hollandse IJssel. De 100% rundvlees saucijzenbroodjes kruiden wij lekker volgens eigen recept. 

Geelbuikjes

 

Ons populairste koekje is het Geelbuikje, een erg smakelijk roomboter koekje met een geel fondant laagje. We kunnen het Geelbuikje ook in een trommeltje verpakken, leuk om weg te geven! In de trommel doen we ook een uitleg over de naam: Oudewaternaren hebben de bijnaam Geelbuik. Deze naam is ontstaan in de tijd dat er in de omgeving van Oudewater veel hennep werd geteeld. Bij de verwerking tot touw werd het voorschoot dat de touwslagers droegen ter hoogte van de buik geel. Vandaar de naam Geelbuik. De tekst hebben we in meerdere talen, de trommels gaan de hele wereld over...

 

Oudewaterse Kus

 

Onze absolute topper is de Oudewaterse Kus, een verleidelijke (of verradelijke) combinatie van chocolade, hazelnoot en butterscotch. We maken deze bonbon alweer een aantal jaren en er wordt sindsdien heel veel gekust in Oudewater !

 

Contact

Brood- & Banketbakkerij Stijnman B.V.

Korte Havenstraat 6
3421 AG Oudewater
0348-561279

info@bakkerijstijnman.nl
http://www.bakkerijstijnman.nl

In de buurt

Museum de Heksenwaag

Bezoekers uit heel de wereld komen al zo'n honderd jaar naar Museum de Heksenwaag in Oudewater. Ze gaan op de …

  • Oudewater
  • (0,1 km)
Touwmuseum de Baanschuur

Touwmuseum 'De Baanschuur' is gevestigd in een voormalige baanschuur van een grootgarenbaan. Honderden jaren lang sloegen baanders hier na hun …

  • Oudewater
  • (0,2 km)
De Broedkorf

Wanneer U komende vanaf Montfoort het mooie IJsselstadje Oudewater binnenrijdt kunt U er haast niet meer omheen. Liggende tussen de …

  • Oudewater
  • (0,5 km)