Caravanpark De Voormolen

Caravanpark De Voormolen, rust en ruimte in "het groene hart" van Nederland. Een schitterend gelegen park langs de Hollandse IJssel, 10 kilometer ten…

Ga snel binnen deze pagina naar:

Algemeen

Het park voor de rustzoekende 50 plussers.
De nadruk ligt op rust en ruimte, en wij richten ons op de recreanten zonder kinderen. De Voormolen biedt ruime kavels voor toer en stacaravans.

Caravanpark de Voormolen is een groen terrein van circa 5 hectare en biedt plaats aan 155 stacaravans.
Alle plaatsen zijn ruim opgezet en voorzien van alle nutsaansluitingen.
Naast de jaarplaatsen voor stacaravans biedt de Voormolen ook uitgebreide kampeermogelijkheden voor uw toercaravan, tent of camper.

Moderne sanitaire voorzieningen met minder validen douche en toilet, wasserette en gratis wifi op het hele park maken uw comfort compleet.     

Ons park is bij uitstek de plaats waar de rustzoekende recreant zijn vrije tijd kan besteden. Er is ook voldoende gelegenheid om een rustig plekje te vinden en een hengel uit te werpen.

Huisdieren zijn bij ons van harte welkom. Op het park dient uw huisdier aangelijnd te zijn en het is vanzelfsprekend dat u uw hond uitlaat langs de weg en niet op het park.

Voor tarieven klik hier

Activiteiten

Fietsen en wandelen door het groene hart!

In de omgeving is volop gelegenheid om te fietsen en te wandelen. Door IJsselstein loopt de bekende Lopikerwaard fietsroute.

Een andere fietsroute voert u langs rivierdijken en dwars door het polderlandschap. Via deze "Herman de Man" route ontdekt u de Lopikerwaard.

IJsselstein wordt ook wel de "Poort naar de Lopikerwaard" genoemd. Deze polder is een echt Hollands landschap met groene weilanden die wordt doorsneden door houtkaden, geriefbosjes, tiendwegen, rietkragen en eendenkooien. De ontginners van de Lopikerwaard wierpen de houtkaden op wegens hun waterkerende werking.
Tegenwoordig vormen de houtkaden zeer diverse natuurgebiedjes met een grote variëteit aan beplanting. Ook kunt u genieten van het gevarieerde landschap tijdens een tocht door de groene Lopikerwaard.

De historische binnenstad nodigt uit om een wandeling te maken. Daarnaast is er een wandeling die start vanuit IJsselstein. De Kromme IJsselroute is een bewegwijzerde route van de ANWB van 10 km. De wandeling gaat langs IJsselstein Zuid, komt uit op de 13e eeuwse IJsseldam (nu onderdeel van de Lekdijk) en gaat via de Kromme IJssel en de Hollandse IJssel terug naar het centrum van IJsselstein.

Caravans die te koop staan op ons caravanpark

Klik hier om te kijken welke caravans er te koop staan op ons park

Contact

Caravanpark De Voormolen

Zuid IJsseldijk 22
3401 PX IJsselstein
030-6882179
06-12481062
info@devoormolen.nl
http://www.devoormolen.nl/

In de buurt

Marnemoende

Pleisterplaats Marnemoende, ligt aan de Hollandse IJssel temidden van het prachtige weidse landschap van de Lopikerwaard. Op het terrein van …

  • IJsselstein
  • (1,4 km)
Café Restaurant Zeevliet

Café Restaurant Zeevliet is één van de mooiste pleisterplaatsen in de Lopikerwaard. Gastvrijheid zonder franje. Ver van het drukke stadsgewoel. …

  • Benschop
  • (2,6 km)
Annie Vlooswijk

Landelijk overnachten is mogelijk in het vrijstaande Bakhuis. Dit monumentale Bakhuis is stijlvol ingericht als gastenverblijf voor Bed en Breakfast. …

  • Montfoort
  • (3,1 km)