Boerderij de Boerinn

Op de boerderij kun je terecht voor allerlei uiteenlopende dagen. Van vergaderdag tot familiedag, jubileum of kinderfeestje. Met meer dan 20 verschil…

Ga snel binnen deze pagina naar:

Algemeen

Welkom bij Boerderij de Boerinn

Op de boerderij kun je terecht voor allerlei uiteenlopende dagen. Van vergaderdag tot familiedag, jubileum of kinderfeestje. Met meer dan 20 verschillende binnen-en buitenactiviteiten, een smakelijke boerenmaaltijd en ongedwongen sfeer, geniet iedere groep van een geslaagde dag op de boerderij!

Onder het kopje activiteiten staat een voorproefje van de vele mogelijkheden bij Boerderij de Boerinn. Op onze website vindt je meer informatie. Wij hopen je binnenkort te mogen begroeten op onze boerderij!

Activiteiten

Overnachten

Wakker worden met prachtig uitzicht over de polder en het geluid van weidevogels? De kinderen die zich uren vermaken met buitenspelen, terwijl je zelf tijd hebt voor ontspanning?

Camping de Boerinn is ideaal voor gezinnen met kinderen. Van dieren knuffelen, skelterraces, (hooi)hutten bouwen, vissen, zwemmen in De Wetering tot wandelen, kanoën, klompengolf, boogschieten en poldersporten. Er is voor iedereen veel te beleven bij Camping de Boerinn.

Je kunt overnachten in een eigen tent, caravan, camper of bus. Daarnaast zijn er luxe safaritenten te huur of trekkershutten. 

Activiteiten

Rustige collega’s, sportieve familieleden, creatieve ouderen: elke groep is anders. Maak daarom zelf een keuze uit onze activiteiten en bepaal je eigen programma. Activiteiten zijn er van passief tot actief en van educatief tot creatief. Alles op één locatie! Centraal in Nederland, maar wel heerlijk rustig op het platteland. 

Poldersport

Zin in een sportieve uitdaging met veel gezelligheid? Dan is de poldersport echt wat voor jullie! In het weiland tussen de koeien staan meer dan 65 onderdelen klaar, zowel te land als te water. We beginnen met boerenspelen op het land en langzaam introduceren we spellen over het water.

Klompengolf

Speel klompengolf op één van de mooiste banen van Nederland!

Klompengolf bij Boerderij de Boerinn is een geweldige ervaring voor iedereen van klein tot groot. Het spel is afgeleid van het reguliere golf alleen speel je nu tussen de koeien en de schapen in het weiland. De golfclub is vervangen door een houten klompje aan een stok en de bal is van een groter formaat.

Bunkers, buizen, slootjes en heuvels zijn allemaal hindernissen die je tegenkomt tijdens het spel. Je speelt in een groepje van maximaal zes personen. Bewapend met een klompengolfclub, ballen en een schepnet begint ieder groepje bij een willekeurige hole. De winnaar is degene die erin slaagt om in zo weinig mogelijk slagen de bal te putten. En de prijs? Dat is nog een verassing.

Poldertocht

Beleef de polder en het prachtige veenlandschap met z’n vergezichten en uitgestrekte weidegronden. De verschillende tochten zijn zowel per kano, E-chopper of te voet af te leggen.

Binnenactiviteiten

Ook al komt de regen met bakken naar beneden en vriest het buiten, bij Boerderij de Boerinn kun je terecht voor allerlei sportieve en gezellige binnenactiviteiten

Creatief

Het buitenleven inspireert! Ga creatief aan de slag in het atelier met een prachtig uitzicht over de weilanden. We bieden verschillende creatieve workshops aan zoals melkkruk schileren of hout graveren. 

Kinderfeestjes

Op de boerderij kun je kiezen voor verschillende soorten kinderfeestjes. Kies voor de Poldersport als je een lekkere sportieve middag in het weiland wel ziet zitten. Vergeet niet schone kleding mee te nemen voor het geval je nat of vies wordt. Natuurlijk kun je lekker douchen na afloop. Ook in de winter kun je deze kinderfeestjes bij ons boeken. Speciaal voor tijdens de winter kun je kiezen voor de spannende Boerenspelen in de stallen.

We sluiten de dag graag af in stijl met een lekker patatje met kroket of frikandel. Kortom: een dag om nooit meer te vergeten!

Eten & Drinken

Naast bovenstaande activiteiten biedt Boerderij de Boerinn diverse andere programma's voor een onvergetelijke dag op de boerderij. 

Uiteraard zijn er voor de catering ook volop mogelijkheden om het arrangement helemaal compleet te maken met bijvoobeeld iets lekkers bij de koffie, een boerenlunchbuffet, barbecue of een oer-Hollands stamppotbuffet. Boerderij de Boerinn werkt zoveel mogelijk met ambachtelijke streekproducten. Dat verschil proef je zeker!

Vergaderen

Boerderij de Boerinn beschikt over tien verschillende vergaderruimtes die allemaal zijn voorzien van de benodigde audiovisuele apparatuur en gratis wifi. Onze ruimtes zijn geschikt voor groepen van 2 tot 300 personen, waarbij werken in subruimtes ook tot de mogelijkheden behoort.

De boer zelf zei het ooit al eens: ‘Je voelt je nergens vrijer om ideeën uit te wisselen dan in de uitgestrektheid van het platteland.’ Onze boerderij is een inspirerende vergaderlocatie midden in het Groene Hart. Goed bereikbaar vanuit de provincies Utrecht, Noord- en Zuid-Holland, met gratis parkeerplekken.

Indien gewenst verzorgen wij tussendoor een uitgebreide lunch met diverse streekproducten of kunt u het vergaderarrangement combineren met een ontspannen activiteit zoals klompengolfen.

Contact

Boerderij de Boerinn

Mijzijde 6
3471 GM Woerden
0348-401200

info@deboerinn.nl
http://www.deboerinn.nl/

In de buurt

Tegen de historische stadskern van Woerden aan, op vijf minuten lopen van het station, ligt het Landgoed Bredius (22 ha), …

  • Woerden
  • (1,3 km)
Oogst Woerden

Oogst is de nieuwe boerenwinkel in het stadshart van Woerden. Bij Oogst Woerden koop je verse producten van lokale, natuurinclusieve …

  • Woerden
  • (2,0 km)
Kaaspakhuis Woerden - Cheese Experience

Beleef in het Kaaspakhuis in Woerden een echte Cheese Experience. Ontdek het verhaal van kaasmaken en kaas rijpen. Je wordt …

  • Woerden
  • (2,1 km)