De Ruygeborg Hoeve

De Ruygeborg Hoeve staat voor streekproducten, ontmoeten en beleven. Een heerlijke plek om te genieten van een hapje en een drankje.

Ga snel binnen deze pagina naar:

Algemeen

Restaurant

De Ruygeborg Hoeve is een restaurant aan de rand van het prachtige natuurgebied de Ruygeborg, vlakbij de Nieuwkoopse plassen.

De Ruygeborg Hoeve staat voor streekproducten, ontmoeten en beleven. Wij koesteren de vriendschap tussen agrarisch en culinair.         

Bij een bezoek aan het restaurant verrassen wij u graag in de vorm van een proeverijtje van telkens nieuwe producten uit ons mooie Groene Hart. Ook op het terras en in de tuin kunt u genieten van een hapje en een drankje. 

Naast het restaurant kunt u bij ons terecht voor workshops, bedrijf - en familie-uitjes, feesten & partijen. 

Tot slot is onze hoeve ook zeer geschikt als vergaderlocatie. Even uit de dagelijkse werksfeer, om verfrissende ideeën op te doen bij de Ruygeborg Hoeve.

Activiteiten

Vergaderen en vergaderbreaks

De Ruygeborg Hoeve is een ideale locatie voor vergaderingen met vergaderbreaks.

Het bijzondere complex beschikt over vier verschillende zalen en een terras met uitzicht over het weidse, groene landschap. Dit maakt de Ruygeborg Hoeve een ideale locatie voor vergaderingen, trainingen, seminars, congressen of andere zakelijke evenementen.

Tussendoor even een frisse neus halen met onze vergaderbreaks is geen probleem. Een rondje door het natuurgebied, een bezoek aan het poldermuseum of even de plas op. Het is allemaal mogelijk! 

Groepsuitjes en workshops

Met de Nieuwkoopse Plassen als voortuin en natuurgebied de Ruygeborg als achtertuin is er van alles mogelijk bij De Ruygeborg Hoeve. De Ruygeborg Hoeve is een ideale locatie voor excursies, bedrijf/personeel/familie uitjes, cursussen, schoolreisjes of kinderfeestjes. Maar De Ruygeborg Hoeve is ook een prima startlocatie voor wielertochten, hardloopwedstrijden, winterwandelingen, bootcamps, etc. Tot slot zijn er tentoonstelling van kunstenaars en amateurschilders, meerdere culturele evenementen en streekmarkten.

Feesten & Partijen

Bent u op zoek naar een leuke landelijke locatie voor uw feest of partij in het Groene Hart? Zoekt u een plek waarbij u allerlei soorten activiteiten kunt combineren met een feest? De Ruygeborg Hoeve is een prachtige locatie voor uw feesten en partijen of (zakelijke) bijeenkomsten, jubilea, jaarafsluitingen, koffietafels en compleet verzorgde feestavonden.

De Ruygeborg Hoeve biedt u een geweldige ambiance, gemoedelijke sfeer en oprechte gastvrijheid.
Wij denken graag met u mee over catering, feestvoorzieningen of andere ideeën. Neem contact met ons op om uw wensen met ons te bespreken. Binnen een week ontvangt u een offerte op maat.

Contact

De Ruygeborg Hoeve

Noordenseweg 23 K
2421 XW Nieuwkoop
06-17009443

info@ruygeborg.nl
http://www.ruygeborg.nl

In de buurt

Restaurant Tijsterman

Prachtig terras met uitzicht over de plassen. Heerlijk eten en drinken, maar ook hele leuke outdoor activiteiten op en rond ...

  • Nieuwkoop
  • (0,5 km)
Etcetera Nieuwkoop

Bij Etcetera vindt u heel veel winkeltjes in één prachtig monumentaal pand. Het aanbod wisselt, de ondernemers zijn vaak startend. ...

  • Nieuwkoop
  • (0,5 km)
Newhouse Logies & Landwinkel Jan Nieuwenhuizen

Newhouse Logies, nieuwe ruime en comfortabele vakantiehuizen landelijk gelegen, dichtbij Nieuwkoopse Plassen. Daarnaast ruimte voor bijeenkomsten of landelijke trainingen. In ...

  • Zevenhoven
  • (2,1 km)