De Schuur

Aan de rand van Oudewater in een landelijke omgeving bent u welkom bij onze sfeervolle locatie de Schuur "Workshops en Locatieverhuur!" In de schu...

Ga snel binnen deze pagina naar:

Algemeen

Kies zelf een datum om met een eigen groep (minimaal 6 personen), een workshop te doen. Eventueel in combinatie met een wandeling of lunch. Prijzen in overleg. Altijd leuk als u mee doet!  Meld u aan bij gastvrouw Cobi Verdouw via telefoonnummer 0348-561312 of mail cobiverdouw@hotmail.com

Schrijf u nu in voor diverse workshops -> zie activiteiten

Wandelarrangement, schilderarrangement, workshop bloemschikken, Rozenarrangement, kookworkshops

Graag denken we met u mee om er een geslaagde ochtend, middag of avond van te maken.

Nieuw in de schuur! Hippe haak en brei workhop onder begeleiding van Anja Bout.

Leuke, budgetvriendelijke workshop. Ook zonder ervaring gaat het je lukken!

Je kunt je met een kleine of grote groep opgeven voor een willekeurig dagdeel.

Koffie en thee inbegrepen, catering evt naar wens uit te brei(d)en ...

 

Prijs €20 (vanaf 10 personen)  Prijs voor kleinere en grotere groepen in overleg. 

kijk ook op; www.homemade4U.nl

Activiteiten

Aanmelden

Hier vindt u meer informatie over onze activiteiten en de diverse workshops.

Op dit moment staan er diverse workshops gepland, en...

U kunt ook zelf een datum kiezen om met een eigen groep (minimaal 6 personen) een workshop te doen. Eventueel in combinatie met een wandeling of lunch. Prijzen in overleg.

Altijd leuk als u mee doet!  Meld u aan bij gastvrouw Cobi Verdouw via telefoonnummer 0348-561312 of mail cobiverdouw@hotmail.com

Workshop bloemschikken € 35,00 p/p

In een landelijke omgeving gaan we een bloemstuk maken. Haal het seizoen in huis en maak met verse bloemen en takken een mooi bloemstuk. U wordt ontvangen met een kopje koffie/thee een iets lekkers en dan gaan we aan de slag.

Wandelarrangement, van 10:00 - 16:00 uur € 55,00 p/p

U wordt ontvangen met een kopje koffie/thee en iets lekkers in een landelijke omgeving, Vanuit " De schuur" start een wandeling met gids. We gaan door het nieuwe stadspark naar Oudewater. We bezoeken "De Heksenwaag" en "Het Touwmuseum".

Aansluitend nuttigt u een broodje in het historische centrum van Oudewater. Met mooi weer, op een gezellig terras in de schaduw van de eeuwenoude trap en klokgeveltjes. Er is voldoende tijd om winkeltjes te bezoeken of te genieten van de bedrijvigheid op de centraal gelegen markt. U wordt rond 14.30 weer opgehaald om terug te wandelen naar "De schuur" waar er een high-tea wordt geserveerd met hartige en zoete lekkernijen in de sfeervolle schuur.

Schilderarrangement € 45,00 p/p

We bespreken onder het genot van koffie, thee en wat lekkers het onderwerp wat u wilt schilderen. Schilderes Dita helpt u om met acrylverf uw eigen schilderij te maken. Al heeft u nooit geschilderd, het resultaat zal u verbazen. En wie weet, misschien heeft u wel talent!

De kosten zijn 45 euro inclusief materiaal en doek.

Workshop schilderen van servies

Schilderen van servies;
Ook kan er aardewerk beschilderd worden onder begeleiding van een schilderes. Van mok tot ovenschaal, mooi wordt het in ieder geval allemaal.

Minimaal aantal personen; 5
Maximaal aantal personen; 30
Prijs; Afhankelijk van het gekozen aardewerk 

Schildercursus € 100,00 p/p

2 keer per jaar wordt er een schildercursus van 4 lessen gegeven. Hierbij wordt ingegaan op schaduw, diepte, kleurmengen en schilderen op doek. Materialen (behalve schilderdoeken) inbegrepen.  Kies zelf uw doek uit de aangeboden formaten. (prijzen variëren van 6 tot 20 euro per doek) of schilder op papier, dat kost niets extra.
Individuele inschrijving

Nieuw! hippe haak en brei workshops

Nieuw in de schuur! Hippe haak en brei workhop onder begeleiding van Anja Bout.

Leuke, budgetvriendelijke workshop. Ook zonder ervaring gaat het je lukken!

Je kunt je met een kleine of grote groep opgeven voor een willekeurig dagdeel.

Koffie en thee inbegrepen, catering evt naar wens uit te brei(d)en ...

 

Prijs €20 (vanaf 10 personen)  Prijs voor kleinere en grotere groepen in overleg. 

kijk ook op; www.homemade4u/anjabout

Workshop bloemdecoratie van houdbaar materiaal

Bloemschikken/ Krans maken

Met materialen uit de natuur leer je in een paar handelingen hoe je een mooie schaal kan om toveren tot een een bloemstuk of tafelstuk met seizoensgebonden verse bloemen. Ook gedroogde materialen worden verwerkt in blijvende decoraties als kransen en/of bloemstukken. Denk aan de guirlandes met materialen van de bekende styliste Tilly Cambre. Een schelpenkrans of een kruidenkrans voor de keuken behoort ook tot de mogelijkheden. U wordt begeleid door een bloembind(st)er. Een leuke workshop en er zijn stukken in diverse prijsklassen mogelijk.

Minimaal aantal personen; 10
Maximaal aantal personen; 30
Prijs; Afhankelijk van het gemaakte stuk (vanaf €20-100 p.p.)

Mozaïek

Mozaïek een mooie schaal of dienblad en verras uzelf met het resultaat! 

Kosten; afhankelijk van gekozen ondergrond 

Workshop vogelhuisjes maken € 30,00 p/p

Timmer en schilder zelf uw vogelhuisje. Voor in de tuin of om cadeau te doen.

Minimaal aantal personen; 8
Maximaal aantal personen; 15
Prijs; vanaf €30 p.p.

Dagworkshop Paverpol (beeld of schaal maken) € 65,00 p/p

Als Deco workshop kunt u bij ons ook beeldjes maken van Paverpol. Het geeft ook een leuk effect als je dit op kleur afmaakt in zilver, brons of lood kleur. Leuk voor in de tuin of in huis. Dit is een dagworkshop, inclusief lunch.

Minimaal aantal personen; 10
Maximaal aantal personen; 15
Prijs:€ 65,00

Workshop Tapas of Fingerfood maken € 50,00 p/p

Er is gelegenheid in de schuur om te koken en te bakken. Met een groep, maar u kunt ook individueel inschrijven. De workshops zijn onder begeleiding van een professionele kok en de recepten krijgt u na afloop mee naar huis. In de workshop krijgt u uitleg over de ingrediënten en smaken en de presentatie van de gerechten. We maken met elkaar een overheerlijk buffet wat we vervolgens natuurlijk gaan proeven! 

Minimaal aantal personen; 10
Maximaal aantal personen; 20
Prijs; vanaf €50 p.p. (inclusief 2 consumpties)

Workshop High Tea hapjes maken

Workshop High Tea hapjes maken of er alleen lekker van genieten!
U geniet van een heerlijke engelse high tea in een mooie landelijke omgeving. U wordt verwend met geurige thee en een tiental zoete en hartige hapjes! Geniet van de scones met jam en honeycream, friandses, brownies, smoked chicken sandwich, quiche, bonbons en alle andere lekkernijen.  U krijgt diverse smaken en soorten losse thee te drinken.

Ook is er de mogelijkheid zelf een high tea te bereiden. U krijgt recepten van allerlei heerlijke engelse lekkernijen, en na de bereiding geniet je van je zelfgemaakte High Tea aan een mooie gedekte tafel
De wandeling met gids is op aanvraag, een wandeling van een uur met achtergronden over Oudewater en de boerderijen in de Ruige Weide. Het is ook mogelijk een wandeling te maken in combinatie met het touwmuseum en/of de heksenwaag in Oudewater.

Minimaal aantal personen; 10
Maximaal aantal personen; 20
Prijs; vanaf €25 p.p. (voor het gebruiken van de High Tea hapjes) en €37,50 (voor het maken en genieten van de High Tea hapjes!)

Workshop bonbons maken € 37,50 p/p

Onder begeleiding van patissiers krijgt u informatie over vulling en decoratie van de te maken bonbons. Na afloop gaat u met een mooie doos zelfgemaakte bonbons naar huis.

Minimaal aantal personen; 10
Maximaal aantal personen; 20
Prijs; vanaf €37,50 p.p.

Vergaderlocatie de Schuur

Aan de rand van Oudewater in een landelijke omgeving bent u welkom in onze sfeervolle locatie de Schuur. Uitstekende locatie om te vergaderen in een rustige landelijke omgeving. Voor koffie en thee kan gezorgd worden. Neem voor specifieke informatie contact op met Cobi. Zij denkt graag met u mee om er een succesvolle vergadering van te maken! C. Verdouw Tel. 0348561312 - 0615468372 cobiverdouw@hotmail.com

Minimaal aantal personen; 2
Maximaal aantal personen; 40
Prijs per dagdeel; afhankelijk van de gehuurde ruimte (vanaf € 40 per dagdeel, inclusief 2x koffie en thee

Nieuwe schilderlessen € 50,00 p/p

Nieuwe schilderlessen starten weer, schrijf nu in! cobiverdouw@hotmail.com

Startdatum 15 februari 2016 

  • maandag middag van 13:00 tot 15:00 uur (vervolgdatum in overleg met de groep)
  • maandag avond van 19:30 tot 21:30 uur (vervolgdatum in overleg met de groep)

Prijs €50 (voor 2 lessen)

 

Vanaf 15 februari 2016

Workshop Pastel tekenen € 40,00 p/p

Wilt u ook betoverd raken door de prachtige mogelijkheden die pastel biedt, dan is deze workshop zeker een must! De workshop duurt een halve dag van 13:00 uur tot 16:00 uur. 

Inschrijfgeld is €40,- (inclusief koffie en thee)

De workshop gaat over het leren tekenen met pastelkrijt. Deze workshop is voor iedereen, jong en oud, al jaren werkend met pastelkrijt of het juist voor het eerst willen proberen. kijk voor meer informatie op www.loesbotman.nl ook voor een overzicht van haar werken. 

Mocht u al bedreven zijn in het werken met pastel en uw werk voor willen leggen aan Loes Botman, dan kunt u het gemaakte werk meenemen. 

Neem uw pastel krijt mee of gebruik pastelkrijt van Loes Botman (meerprijs €7)

Workshops voor groepen ook op aanvraag (andere data) 

Vanaf 20 april 2016 tot 17 mei 2016

Contact

De Schuur

Tappersheul 5a
3421 TM Oudewater
0348-561312

cobiverdouw@hotmail.com

In de buurt

Hoeve Spoorzicht

Onze boerderij ligt midden in het Groene Hart in de provincie Utrecht. Omgeven door het prachtige ouderwetse polderlandschap met zijn ...

  • Oudewater
  • (1,3 km)
Hotel restaurant Abrona

Hotel Restaurant Abrona is in vele opzichten bijzonder. Elke gast krijgt persoonlijke aandacht en kan volop genieten van een gemoedelijke ...

  • Oudewater
  • (1,4 km)
Eetcafe De Dijketelg

Restaurant gelegen aan de rand van historisch stadje Oudewater. Van wegrestaurant to recreatie uitspanning en van bruin café tot zaalverhuur

  • Oudewater - Papekop
  • (1,4 km)