De Vlisterstee

De Vlisterstee voor lunch, diner of feest. Dé locatie met terras aan het water

Ga snel binnen deze pagina naar:

Algemeen

Smullen bij De Vlisterstee

Gelegen in Vlist met een heerlijk terras aan het prachtige riviertje de Vlist, geopend voor lunch, diner of gewoon een lekker bakkie met of zonder gebak, ook doen wij aan catering op locatie!

De Vlisterstee is de ideale plek voor uw feest of diner, bij ons is de klant nog koning! Wij zullen er daarom ook alles aan doen om het u naar de zin te maken. Het woord service staat bij ons nog ouderwets hoog in het vaandel.

Uw diner van luxe tot "gewoon goed"

Wij verzorgen voor elk budget een diner in een gezellige sfeer of het nu een luxe diner of een “gewoon” drie gangen diner betreft. Wij zullen er alles aan doen zodat het diner bij U in de smaak valt.

Vergaderingen of presentaties

Voor Uw vergadering van groot tot klein hebben wij altijd een passende ruimte beschikbaar, eventueel met gebruik van beeld en geluid. Maar wat dacht U van een vergadering in de buitenlucht op ons schitternde terras. Bijna alles is bij ons mogelijk!

De vergadering kan uiteraard opgeleukt worden met diverse bittergarnituur, een diner of een buffet, maar ook een heerlijke bbq op ons mooie terras aan het water behoort tot de mogelijkheden.

 

Bedrijfsuitjes

Wij verzorgen in samenwerking met Kano Centrum Haastrecht en Solex huren .nl graag Uw bedrijfsuitje. Of het nu een grote of kleine groep betreft, wij maken graag in samenwerking met U uiteraard een passend voorstel.

Ook verzorgen wij bbq's en buffetten op ons mooie terras.

Fiets- en wandelroutes

Voor fiets- en wandelroutes rond De Vlisterstee bent u aan het goede adres!

Activiteiten

Contact

De Vlisterstee

West Vlisterdijk 57
2855 AK Vlist
0182-501918

info@vlisterstee.nl
http://www.vlisterstee.nl

In de buurt

Kaasboerderij van Eijk

Boerderijwinkel met Boerenkaas, Streekproducten en Boerenschepijs. Ambachtelijke kaas gemaakt van melk van eigen koeien die een groot deel van het …

  • Vlist
  • (1,6 km)
Spel Verhuur Centrale

Kijk in de wereld van de spelen! De Spel Verhuur Centrale is gespecialiseerd in het verhuren van spelen, springkussens, attributen …

  • Polsbroek
  • (1,9 km)