De Witte Dame B.V. - Hotel de Witte Dame

Onder de rook van Amsterdam, aan de rand van het pittoreske Abcoude ligt Boutique Hotel De Witte Dame.

Ga snel binnen deze pagina naar:

Algemeen

Wat is er toen bij De Witte Dame?

Naast de 10 prachtige kamers is er ook een ruime vergaderzaal voor groepen tot 20 personen en een smaakvol ingericht restaurant dat van dinsdag t/m zondag is geopend van 8.00 tot 20.00 uur. Er kunnen fietsen worden gehuurd om de prachtige omgeving van Abcoude en Amsterdam te gaan verkennen. Doet u dat liever met de boot, dan kunt u die ook bij ons huren. In een mum van tijd vaart u door de Amsterdamse grachten. Wij zoeken de leukste activiteiten rondom hotel De Witte Dame voor u uit en zetten deze op de webpagina met informatie over de omgeving van het hotel. Nieuws over het hotel vindt u op onze nieuwspagina van de website. Hier worden ook regelmatig interessante artikelen gedeeld over de geschiedenis en het heden van het hotel.

Unieke Locatie

Het hotel is goed bereikbaar met de auto, de trein en zelfs met de boot. De Witte Dame ligt centraal en vormt dan ook een mooie uitvalsbasis voor het verkennen van de directe omgeving, de rustgevende natuur van de Botshol, het Gein en de Vinkeveense plassen. of van het bruisende Amsterdam (met de auto of de trein bent u er in een kwartier).

Bijzonder Boutique Hotel

Een verblijf bij De Witte Dame biedt alles wat u zich maar kunt wensen. Het prachtig gerenoveerde stationsgebouw kenmerkt zich door rust, ruimte, luxe en comfort. In de omgeving kan veel worden ondernomen en bekeken. De Witte Dame heeft tien, uniek ingerichte ruime kamers met kitchenette, badkamer en toilet.

Vergaderen

De Witte Dame heeft ook een praktische en smaakvol ingerichte ruimte voor vergaderingen brainstormsessies of trainingen voor maximaal 20 personen. Bij die gelegenheden regelen we met plezier ook een lunch of diner uit onze keuken.

Activiteiten

Contact

De Witte Dame B.V. - Hotel de Witte Dame

Stationsplein 3A
1391 GS Abcoude
0294-269475

info@hoteldwd.nl
http://www.hoteldwd.nl

In de buurt

De Willigen Logies

Overnachten in een luxe b&b kamer of appartement op basis van zelfverzorging. Gelegen op een boerderij waar kaas en ijs …

  • Vreeland
  • (4,8 km)
Boerderij Demmerik

Kom heerlijk overnachten op onze kleinschalige camping en/of in een hooiberghut. Geniet van het weidse uitzicht. Prima fiets, wandel en …

  • Vinkeveen
  • (8,4 km)
Oukoop 46

In Nieuwer Ter Aa een klein dorpje tussen Amsterdam & Utrecht – Breukelen & Vinkeveen vindt u onze mini-camping.

  • Nieuwer ter Aa
  • (8,9 km)