Eetcafé, Partycentrum In 't Witte Paard

Ons Partycentrum is gelegen op een unieke locatie in de provincie Utrecht. In het Groene Hart van de “Lopikerwaard“ ligt het kleine dorpje Cabauw.

Ga snel binnen deze pagina naar:

Algemeen

Over ons

Ons Partycentrum is gelegen op een unieke locatie in de provincie Utrecht. In het Groene Hart van de “Lopikerwaard“ ligt het kleine dorpje Cabauw in de gemeente Lopik. Wij beschikken over een gratis parkeerplaats. Bij ons eetcafe kunt u terecht voor Lunch of Diner ook op ons terras bent u welkom.

Bruiloft, receptie, vergadering, bedrijfsborrel, themafeest of een High Tea; voor iedereen die iets te vieren heeft biedt In ‘t Witte Paard talrijke mogelijkheden. Ook koude en warme buffetten, stamppotbuffet, diner, koffietafel of Walking Diner zijn mogelijk. Dit alles wordt bereid in onze eigen grote en professionele keuken.

Grenzend aan het oergezellige Bruine Café ligt de Mustangzaal. Deze zaal heeft een capaciteit van 50 tot 350 personen. De zaal is uitgerust met een mooie dansvloer, groot podium en uitgebreide lichtfaciliteiten. Onze Shetlandzaal biedt ruimte voor kleinere gezelschappen tot zo'n 70 personen.

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en neem een kijkje op onze mooie locatie.

Léon en Jolanda Steenbergen

Activiteiten

Onbeperkt spareribs eten € 18,50 p/p

Onbeperkt Spareribs eten.

Inloop vanaf 18:00 uur. Om 19:00 uur gaan we aan tafel.

Kosten: € 18,50 per persoon.
Wat krijg je voor deze prijs?
Onbeperkt Spareribs (zoet en pikant),knoflooksaus, rauwkost, frites, stokbrood en kruidenboter.

Lust je geen Spareribs? Dan is er ook keuze uit saté, biefstuk of Mixed-grill (dit is niet onbeperkt). Graag minimaal 3 dagen van te voren opgeven in verband met de inkoop. Tel: 0348-551532

Vanaf 7 april 2019 tot 7 april 2019

Lentebokkentocht Lopikerwaard € 17,50 p/p

Zondag 14 april is er weer de lente Bokkentocht Lopikerwaard 2019.

Vanaf 12.00 uur gaan de Bokkenrijders weer van start, vanuit uw eigen woonplaats of favoriete stamkroeg. Ook dit jaar zijn de brouwers er in geslaagd om de lekkerste lentebock voor u te brouwen. Aangevuld met een heerlijk hapje van uw eigen kelner, wordt het weer een onvergetelijke middag.
Kaarten verkrijgbaar achter de bar. Ook buskaarten zijn daar te verkrijgen, indien u liever met de bus gaat dan op de fiets. Ook dit jaar verzorgd Pouw Vervoer de pendeldienst.

Vanaf 14 april 2019 tot 14 april 2019

Contact

Eetcafé, Partycentrum In 't Witte Paard

Cabauwsekade 42
3411 EC Lopik
0348-551532
06-20658149
info@inhetwittepaard.nl
http://www.inhetwittepaard.nl

In de buurt

Guesthouse 't Zwaantje

Het Damshuis van ’t Zwaantje is gelegen in de Lopikerwaard, aan de Damweg tussen Lopik en Cabauw. Cabauw behorend tot ...

  • Lopik
  • (0,8 km)
Boerderij Kromwijk

Grote hooiberg voor vergadering, workshops, familiereünie, educatie en als ontmoetingsplek en klein museum in monumentale boerderij. Er zijn 3 hooiberghutten ...

  • Lopik
  • (1,6 km)
In de hooiberg, logies en ontbijt

Logies en ontbijt is gesitueerd als zelfstandige woning in de hooiberg achter de monumentale boerderij. Voor twee personen en uitzicht ...

  • Lopik
  • (1,9 km)