Eetcafé, Partycentrum In 't Witte Paard

Ons Partycentrum is gelegen op een unieke locatie in de provincie Utrecht. In het Groene Hart van de “Lopikerwaard“ ligt het kleine dorpje Cabauw.

Ga snel binnen deze pagina naar:

Algemeen

Over ons

Ons Partycentrum is gelegen op een unieke locatie in de provincie Utrecht. In het Groene Hart van de “Lopikerwaard“ ligt het kleine dorpje Cabauw in de gemeente Lopik. Wij beschikken over een gratis parkeerplaats. Bij ons eetcafe kunt u terecht voor Lunch of Diner ook op ons terras bent u welkom.

Bruiloft, receptie, vergadering, bedrijfsborrel, themafeest of een High Tea; voor iedereen die iets te vieren heeft biedt In ‘t Witte Paard talrijke mogelijkheden. Ook koude en warme buffetten, stamppotbuffet, diner, koffietafel of Walking Diner zijn mogelijk. Dit alles wordt bereid in onze eigen grote en professionele keuken.

Grenzend aan het oergezellige Bruine Café ligt de Mustangzaal. Deze zaal heeft een capaciteit van 50 tot 350 personen. De zaal is uitgerust met een mooie dansvloer, groot podium en uitgebreide lichtfaciliteiten. Onze Shetlandzaal biedt ruimte voor kleinere gezelschappen tot zo'n 70 personen.

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en neem een kijkje op onze mooie locatie.

Léon en Jolanda Steenbergen

Activiteiten

The Cats in The House € 12,50 p/p

Cabauw  krijgt The Cats in the House

De tribute show van dit moment, “the real thing” met power en passie spelen 8 top muzikanten alle grote hits van de legendarische Cats uit Volendam.

Zaal open 20.30 uur
Aanvang concert 21.30 uur

Kaarten zijn vanaf nu verkrijgbaar.

In de voorverkoop € 12,50
Aan de deur € 15,00

Vanaf 19 oktober 2019 tot 20 oktober 2019

Contact

Eetcafé, Partycentrum In 't Witte Paard

Cabauwsekade 42
3411 EC Lopik
0348-551532
06-20658149
info@inhetwittepaard.nl
http://www.inhetwittepaard.nl

In de buurt

TheeHUIS THUIS

Permacultuurtuin en pleisterplaats waar deelnemers met het team van Both BoerenZorg samen zorg dragen voor (de innerlijke) mens, dier en …

  • Lopik
  • (0,5 km)
Boerderij Kromwijk

Grote hooiberg voor vergadering, workshops, familiereünie, educatie en als ontmoetingsplek en klein museum in monumentale boerderij. Er zijn 3 hooiberghutten …

  • Lopik
  • (1,6 km)