Groene Hart Catering

Welkom op de deelnemerspagina van Groene Hart Catering. Voor bedrijfslunches, buffetten, feesten en festijnen met de beste ambachtelijke en biologisc…

Ga snel binnen deze pagina naar:

Algemeen

Welkom op de website van Groene Hart Catering

Groene Hart Catering verzorgt onder meer bedrijfslunches, feesten en festijnen en biedt duurzaam geproduceerde, ambachtelijke en biologische producten. Samen met u zoeken wij de geschikte locatie voor uw aanvraag: BBQ-en op een wijngaardcamping, borrelen in een oude boomgaard, picknicken langs het water of genieten van een Groene Hart-lunch bij u op kantoor; Groene Hart Catering maakt het mogelijk.

NIEUW: PICKNICKMAND OP BESTELLING

twitter: MarianHumme

Activiteiten

Wij doen mee!

Wij doen mee met de activiteiten rondom de Oude Hollandse Waterlinie, Beleef de Meije.

Alle informatie hierover vind je hier

Catering op locatie

Groene Hart Catering verzorgt sinds jaren catering op locatie en maakt gebruik van duurzaam geproduceerde, biologische en ambachtelijk vervaardigde streekproducten. Eten zoals eten hoort te smaken.

Uw lunch, borrel of maaltijd in uw bedrijf, in uw  tuin of op een van de unieke plekken die het Groene Hart rijk is: dineren in een stijlvol gerestaureerde herenboerderij, borrelen in de boomgaard, vergaderen in een pluk en theetuin,picknicken langs of op het water of genieten van een Groene Hart lunch op kantoor. Groene Hart Catering bekijkt met u wat er mogelijk is.
Omdat elke gezamenlijke maaltijd uniek is zoeken we graag met de klant naar een geschikte locatie. Door een uitgebreid netwerk kan Groene Hart Catering een veelheid van plekken aanbevelen. Aan u de keuze!

De 'Groene Hart Lunch'

Omdat ik graag werk met pure producten heb ik de "Groene Hart lunch" ontwikkeld. Deze lunch bestaat  uit ambachtelijke en biologische producten die, voor zover mogelijk, allemaal uit het Groene Hart afkomstig zijn.

Denk daarbij aan de Petit Doruvael, de Wilde Weidekaas, biologische ham en paté, vers afgebakken broden en hartige taart en - al naar gelang het seizoen - een bijpassende salade. De Groene Hart Lunch is een unieke kans om te proeven hoe eten óók kan smaken.

Alle producten voor deze lunch zijn afkomstig van of bereid met producten uit de Groene Hart Landwinkels.

Streekproducten

Dat is waar Groene Hart Catering voor staat. Werken met duurzaam geproduceerde ambachtelijke en biologische streekproducten uit het Groene Hart. Veel van onze producten komen van de Groene Hart Landwinkels. Deze winkels leveren streekproducten met een keurmerk.

Daarnaast komt er steeds meer uit eigen tuin,  zoals rucola, veldsla, veel soorten kruiden, vlierbessen, appels, peren, frambozen, tomaten, radijsjes en dergelijke. Verser kan niet!

Zomers spelen  deze producten de hoofdrol in mediterrane buffetten of diners.

Contact

Groene Hart Catering

Emmakade 9
2411 JA Bodegraven
06-15104078

info@groenehartcatering.nl
http://www.groenehartcatering.nl/

In de buurt

IJs en koffiesalon De Zoete Inval

Voor het lekkerste vers bereide ijs, koffie of smakelijke lunch bent u bij ons aan het juist fiets! adres.

  • Bodegraven
  • (0,3 km)
Kaasmuseum Bodegraven

Wat is er te zien? · Een schitterende film over de omgeving van Bodegraven als kaascentrum. · Informatie over “Van …

  • Bodegraven
  • (0,4 km)
Stichting Evertshuis

Het Evertshuis is theater en ontmoetingsplek. Uitvalbasis om Bodegraven-Reeuwijk te leren kennen. Wandel door Bodegraven, fiets langs de waterwegen met …

  • Bodegraven
  • (0,5 km)