Café - Bistro 't Wapen

(H)eerlijk en betaalbaar eten in een huiselijk sfeer. Gezellig avondje uit? Geen zin om te koken? Valt er iets te vieren, of juist niet… Eigenli...

Ga snel binnen deze pagina naar:

Algemeen

Café - Bistro 't Wapen, voor ieder wat wils

(H)eerlijk en betaalbaar eten in een huiselijk sfeer.

Gezellig avondje uit? Geen zin om te koken? Valt er iets te vieren, of juist niet… Eigenlijk is er altijd wel een reden te bedenken om uit eten te gaan bij ’t Wapen. We hebben een goede keuken waar heerlijke gerechten uit komen, enthousiaste bediening en een gezellig restaurant.

Wilt u met een groter gezelschap dineren? Ook dat is geen probleem. Dit kan uiteraard in het restaurant, maar ook in de Pepermolenzaal op de eerste verdieping. 

Op zomerse dagen kunt u genieten van de zon op ons terras aan het water of huur een elektroboot en verken de Reeuwijkse Plassen.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op. Graag tot ziens!

Activiteiten

Varen

Heerlijk ontspannen en onthaasten op de Reeuwijkse Plassen met een fluisterboot? Of gezellig met een groep het water op?

De verhuur van Volta 540 fluisterboten is een groot succes. De elektromotor maakt geen lawaai en produceert geen uitlaatgassen. Ideaal om op de meest natuurlijke manier een schitterend gebied als de Reeuwijkse Plassen te ontdekken. De Volta 540 is een stabiele boot met 8 comfortabele zitplaatsen. Voor groepen zijn er meerdere boten beschikbaar.

Contact

Café - Bistro 't Wapen

Notaris d'Aumerielaan 17
2811 HS Reeuwijk
0182-392364

info@wapenvanreeuwijk.nl
http://www.wapenvanreeuwijk.nl/

In de buurt

Patissiers Femke en Sander

Welkom bij Patissiers Femke en Sander. Wij zijn enthousiaste banketbakkers die werken met pure grondstoffen (veel uit het Groene Hart)

  • Bodegraven-Reeuwijk
  • (0,4 km)
Watersnip

Genieten van water, natuur en cultuur kan op vele manieren. Watersnip biedt dan ook vele vormen van recreatie in de ...

  • Reeuwijk
  • (1,4 km)
Streekmuseum Reeuwijk

Het ontstaan van de Reeuwijkse plassen door turfwinning, met name in het oude dorpje Sluipwijk (sinds 1870 gemeente Reeuwijk), is ...

  • Reeuwijk
  • (1,5 km)