Hoeve Molenweide

Heerlijk overnachten in een hooiberghut bij Hoeve Molenweide. Maak kennis met deze originele logeerplek midden in de polder. Een ideale uitvalbasis v…

Ga snel binnen deze pagina naar:

Algemeen

Bij Hoeve Molenweide kun je gezellig overnachten in een hooiberghut. De ruime vijfpersoonshutten zijn een beleving voor jong en oud. Wandelen, fietsen, varen het kan allemaal in de directe omgeving van de boerderij. De koeien op deze boerderij worden gemolken met een melkrobot. In het seizoen lopen de koeien graag buiten. Wil je meer weten van het boerenleven? Boek dan snel een nachtje weg en verras je vriend/vriendin/familie/opa/oma. Een (kinder)ontbijt erbij bestellen is geen enkel probleem!

Activiteiten

Wij doen mee!

Wij doen mee met de activiteiten rondom de Oude Hollandse Waterlinie, Beleef de Meije.

Alle informatie hierover vind je hier

Arrangementen

 

Kinderarrangement “Ontdek de boerderij” (3 t/m 12 jaar)

Dit wordt de allerleukste vakantie voor de kids!! In dit arrangement gaan de kinderen, samen met u, een leuke en leerzame ontdekkingstocht maken over de boerderij. Geslapen wordt er in een hooiberghut, zelfs de bedden zijn opgemaakt en zijn er handdoeken aanwezig. Kortom een heerlijke vakantie voor u en de kinderen.

Verwenarrangement

Laat u eens verwennen op de boerderij! Slapen doet u in een hooiberghut, uw bed is opgemaakt en een handdoekenset is aanwezig. Bij aankomst staat er een welkomstpakket klaar. Tevens kunt u een avond in overleg dineren in een restaurant en krijgt u één ochtend in overleg een heerlijk boerenontbijt.

“Ik hou van Holland” arrangement

Een hooiberghut geheel in "ik hou van Holland" stijl met oer Hollandse gezelschapsspellen. Wanneer u aankomt zijn zelfs de bedden in stijl opgemaakt. U krijgt een rondleiding over het bedrijf van de boer(in). Daarnaast kunt u gaan genieten van de mooie omgeving met de wandel- en fietskaarten die voor u klaar liggen.

Kinderen op de boerderij

Waterbeestjes zoeken

Kinderen op de boerderij

Een van de acitiviteiten; paaseieren zoeken.

Contact

Hoeve Molenweide

Lindenhovestraat 8a
2471 XK Zwammerdam
06-28193647

info@hoevemolenweide.nl
http://www.hoevemolenweide.nl/

In de buurt

De Witte Gravin

Welkom bij De Witte Gravin, een mooie zichtlocatie in het hart van onze moderne melkveehouderij Fa. De Wit-Burggraaf. Stap van …

  • Alphen aan den Rijn
  • (0,7 km)
Kaasboerderij De Graaf

Voor ambachtelijke boerenkaas, streekproducten, (kerst)geschenken en rondleidingen en kinderpartijtjes! Boerderijwinkel en Boerderijautomaat!

  • Bodegraven
  • (1,7 km)
Hof ter Meije

Vergaderen in landelijke sfeer op onze boerderij aan de Meije voor groepen tot 12 personen. U kunt uw bezoek combineren …

  • Bodegraven
  • (1,8 km)