Kameryck

Een prachtige locatie in het Groene Hart voor uw vergadering, feest, lunch of diner. Daarnaast is er ook van alles te doen!

Ga snel binnen deze pagina naar:

Algemeen

Prachtige locatie in het Groene Hart

Tussen Utrecht en Amsterdam en toch midden in Het Groene Hart (Woerden / Breukelen), ligt prachtig tussen de weilanden deze bijzondere accommodatie. De omgeving ademt de landelijke sfeer van het Groene Hart met weilanden, brede sloten, oude boerderijen, plassen met waterlelies en wuivende rietkragen.

Kameryck is een inspirerende omgeving waar u helemaal weg bent uit de hectiek van alle dag.

Kameryck Pitch&Putt

Onderdeel van Kameryck is de 18-holes Pitch&Putt baan. Zonder ervaring of GVB kunt u hier na instructie uw rondje lopen. Materiaal is uiteraard inbegrepen. Naast Pitch&Putt hebben we nog tal van andere leuke activiteiten te bieden.

Activiteiten

Pitch & Putt golf € 12,50 p/p

Sportief golfplezier voor iedereen!

Pitch&Putt Golf is een moderne sport die overal ter wereld wordt gespeeld. Dat is niet zo gek, want Pitch&Putt Golf is op elk niveau spannend en uitdagend. En iedereen kan het! Pitch&Putt Golf is opgezet als publiekssport en is daarom betaalbaar, toegankelijk en open voor iedereen die het wil spelen.Het spel wordt gespeeld op een kleine 18-holes golfbaan. Van de afslag tot de vlag varieert de lengte van de holes tussen 30 en 70 meter. Door deze 'kleine' afstanden is het spel geschikt voor iedereen. Ook mensen die nog nooit golf hebben gespeeld, kunnen op een Pitch&Putt baan uitstekend uit de voeten.

Vanaf 1 maart 2016 tot 30 november 2016

Contact

Kameryck

Oortjespad 3
3471 HD Kamerik
0348-400771

info@kameryck.nl
http://www.kameryck.nl/

In de buurt

Boerencamping 't Oortjeshek

Logeren bij de boer doe je bij familiecamping 't Oortjeshek met 9 kampeerplekken, 2 hooiberghutten en 10 luxe safaritenten.

  • Kamerik
  • (0,3 km)

De Beekhoeve is het biologisch melkveebedrijf van Koos en Monique van der Laan. Naast de bekende bedrijvigheid zoals het houden ...

  • Kamerik
  • (2,3 km)
Boerderij de Boerinn

Op de boerderij kun je terecht voor allerlei uiteenlopende dagen. Van vergaderdag tot familiedag, jubileum of kinderfeestje. Met meer dan ...

  • Woerden
  • (2,9 km)