Restaurant 't Vaantje

Midden in het Groene Hart, in het plassengebied van het dorpje Reeuwijk vindt u Restaurant 't Vaantje; een plek waar eenieder zich thuisvoelt.

Ga snel binnen deze pagina naar:

Algemeen

Welkom bij restaurant 't Vaantje

Midden in het Groene Hart, in het schitterende plassengebied van het dorpje Reeuwijk vindt u Restaurant ’t Vaantje; van oudsher een plek waar eenieder zich thuis voelt .

Of u nu bij ons langskomt voor een kopje koffie met overheerlijk gebak, een snelle of uitgebreide (al dan niet zakelijke) lunch of een heerlijk diner; wij zorgen voor een ongedwongen sfeer en plezierige, warme omgeving.

Onze chef en zijn brigade verwennen u graag met uiteenlopende streek- en seizoensgebonden vers bereide gerechten en steeds wisselende menu’s, waarbij we u graag laten genieten van de mooie wijnen op onze wijnkaart. Uiteraard hebben wij ook vegetarische menu’s en houden wij, waar mogelijk, rekening met uw dieetwensen, indien u die ons van tevoren laat weten.

Gedurende de zomermaanden serveren wij bij mooi weer de lunch en het diner op ons heerlijk beschut liggende terras en kunt u lekker op het gazon tot laat in de avond in de zon genieten van en kopje koffie of een heerlijk glas wijn; naar uw wens vergezeld van een gerecht van onze terraskaart of een bittergarnituur. Regelmatig zullen wij in de zomermaanden de barbecue aansteken.

Ook voor een borreltje aan onze sfeervolle en gezellige bar bent u van harte welkom. Graag serveren wij u hierbij iets kleins van onze bitterkaart, zoals overheerlijke Carpaccio van Hollands rund of een Zeeuwse oester.

Gezellig borrelen met uw collega's, buren, vrienden of familie om bijvoorbeeld gezamenlijk het jaar af te sluiten of een verjaardag te vieren? Ons behaaglijk verwarmde winterterras (overkapt met pagodetenten) leent zich hier bij uitstek voor. Graag informeren wij u over onze borrelarrangementen.
Heeft u af en toe ook zo'n zin in iets speciaals? Vertel het ons en wij proberen dit voor u te realiseren.

Wij zijn door de Gemeente Reeuwijk benoemd tot Huis der Gemeente, waardoor het mogelijk is bij ons op locatie te trouwen. Uiteraard kunt u ook voor uw bedrijfsdiner, (kinder)feest, brunch, high tea of high wine bij ons terecht.

U kunt ons vinden aan de Korssendijk 32 te Reeuwijk. Goed bereikbaar met de auto (eigen parkeergelegenheid) en te midden van een groot aantal ANWB fiets- en wandelroutes. Ook per boot zijn wij bereikbaar, bovendien beschikken wij over een eigen aanlegsteiger.

Activiteiten

Carnavals Borrel

Zondag 11 februari hebben wij een gezellige Carnavals Borrel met DJ Barry.

Kom genieten van een lunch met erna om 15.00 uur de Carnavals Borrel.

Vanaf 11 februari 2018 tot 11 februari 2018

Varen op de Reeuwijkse Plassen

Onze fluisterboten zijn eenvoudig te bedienen, geruisloos en zeer stabiel; in deze milieuvriendelijke boten - die geschikt zijn voor ca. 7 à 8 personen - kunt u genieten van de schitterende Reeuwijkse Plassen. U hoeft niet te beschikken over een vaarbewijs.

  • ­2 uur                              €     75.00
  • 4 uur                              €   125.00
  • Dagarrangement           €   175.00
  • Zwemvest *)                  €       5.00

*) Indien gewenst, verhuren wij zwemvesten

Onze boten zijn voorzien van luxe kussens.

Een geldig legitimatiebewijs is vereist voor de huur van een boot. Er wordt een borgsom van €150,00 in rekening gebracht, dit dient u bij aankomst contant of met de PIN te voldoen.

U krijgt uw borgsom terug indien de boot en extra's, bijvoorbeeld de kussens, bij het terugbrengen in dezelfde staat zijn als tijdens de aanvang van uw huurtermijn.

Picknickmand

Bij een fantastisch vaaravontuur op de Reeuwijkse Plassen in de elektroboot hoort natuurlijk ook een goed gevulde picknickmand; van varen krijg je nu eenmaal trek. Wij verzorgen graag uw picknickmand (voor minimaal twee personen) compleet met bestek, servetten en glaswerk. 

 

Picknickmand Klein Elfhoeven

Boerenbrood met Carpaccio van het
M.R.Y.-Rund en truffelmayonaise
en huis gerookte zalm met limoen-crème
 

Sandwich met  komkommer en kaas
en kalkoen met zongedroogde tomaat

€ 12,50 p.p., minimaal 2 personen

 

Borrelmand Elfhoeven

Dun gesneden serranoham

Oud Reeuwijkse  kaas met mosterd

In knoflook gebakken Gamba’s

Snackkomkommer en -tomaat

Spaanse olijven & Smoked House mix nootjes
€ 14,50 p.p., minimaal 2 personen

Vanaf 1 januari 2018 tot 30 december 2018

Contact

Restaurant 't Vaantje

Korssendijk 32
2811 HK Reeuwijk
0182-513811

info@vaantje.nl
http://www.vaantje.nl

In de buurt

Watersnip

Genieten van water, natuur en cultuur kan op vele manieren. Watersnip biedt dan ook vele vormen van recreatie in de …

  • Reeuwijk
  • (1,6 km)
Patissiers Femke en Sander

Welkom bij Patissiers Femke en Sander. Wij zijn enthousiaste banketbakkers die werken met pure grondstoffen (veel uit het Groene Hart)

  • Bodegraven-Reeuwijk
  • (2,3 km)
Museum Gouda

Museum Gouda is dé schatkamer van Gouda. Het is gevestigd in het voormalige Catharina Gasthuis, met een indrukwekkende kapel

  • Gouda
  • (2,4 km)