Riga Ranch paardenmelkerij

Riga Ranch Paardenmelkerij met haar unieke Chocolaterie & Bak-Atelier, daar is het heerlijk rondstruinen in en om de stallen, genieten van een geweld…

Ga snel binnen deze pagina naar:

Algemeen

Welkom bij de Riga Ranch.

Ontdek de veelzijdigheid van de Riga Ranch en kom genieten van al het moois en lekkers dat De Ranch, de paardenmelkerij en de chocolaterie te bieden hebben.

Prachtig verscholen ligt de monumentale Ranch in de polder bij Nieuwveen waar recreatie en gastvrijheid naadloos in elkaar over gaan. Een prachtige locatie voor uw feestje of jubileum, voor vergader arrangementen en bedrijfsuitjes maar ook voor kinderpartijtjes en evenementen. http://www.rigaranch.nl

Activiteiten

Riga Ranch's warm welkom. € 8,50 p/p

Bij aankomst kunt u heerlijk genieten van Riga's appeltaart met koffie of thee.
Als de paarden op spingen staan betekent dat het begin van de excursie. Op humoristische en eigen wijze wordt u mee terug genomen in het verleden van de Riga Ranch.om daarna met beide benen te landen in stal waar de paarden in rap tempo na elkaar gemolken worden. Een beetje moed is wel nodig als u uiteindelijk de melk en likeur gaat proeven, Heerlijk toch!!!
Aantal: Vanaf 6 personen.
Wanneer: Dagelijks.
Reserveren: ja, info@rigaranch.nl

 

Restaurant De Deel

De Riga Ranch heeft een apart restaurant gedeelte achterin de winkel. De naam, hoe kan het ook anders "De Deel" en daar is het goed toeven. De nostalgische boerensfeer komt goed tot uiting en het prachtige paardenservies maakt het geheel toepasselijk af. Het motto; "eerlijk eten is heerlijk eten" staat hoog in het vaandel en dat betekent, vers brood, èchte boter en kaas gemaakt op de boerderij.

De arrangementen zijn mogelijk voor groepen van 8 tot ca. 190 personen.
Ook bezoekers afhankelijk van hulpmiddelen kunnen op de Riga Ranch terecht, wij zijn drempelvrij en een aangepast toilet is aanwezig.

Excursies

Van jong tot oud, voor iedereen is een geschikte excursie of rondleiding op de Riga Ranch. Het leuke is dat u naast de excursie ook nog heerlijk kunt eten in het restaurant, of actief aan de slag kunt activiteit of een leuke workshop, alleen met reservering.

De Excursies:

 1. Excursie.
  Rondleiding bij het paarden melken inclusief de melk en likeur proeverij.
  Prijs: € 5,50 p.p.
  Tijd: 45 minuten
  Vanaf 8 (volwassenen)  tot max. 200+ personen.
 2. Een warm welkom met excursie.
  Een warm ontvangst met verse koffie en thee en de huisgemaakte appeltaart.  Hierna volgt de rondleiding bij het paarden melken inclusief de melk en likeur proeverij.
  Prijs: € 8,50 pp.
  Tijd: 1.30 uur.
  Vanaf 8 (volwassenen) tot max 200+ personen.
 3. Een warm welkom met excursie en een demonstratie in de huis eigen Chocolaterie.
  Een warm ontvangst met verse koffie en thee en de huisgemaakte appeltaart.  Vervolgens staat de chocolatier voor u klaar om u mee naar de chocolaterie. Geniet van de demonstratie bonbons maken en proef vooral het overheerlijke resultaat. Hierna volgt de rondleiding bij het paarden melken inclusief de melk en likeur proeverij.
  Prijs: € 9,95 p.p.
  Tijd: 2 uur.
  Vanaf 8 (volwassenen) tot ca. 200+ personen.

Workshops

Wij organiseren diverse workshops:

 • Workshop truffels maken
 • High Tea workshop
 • Bonbons maken
 • Cupcakes maken en decoreren
 • Lollypops maken en decoreren

Alle info over de workshops

Partijtjes en feestjes

De aller-leukste kinderpartijtes voor meisjes èn jongens. Je kunt het zo gek niet bedenken, bijna alles is mogelijk met of zonder paarden, chocolade of bakken.

Kinderpartijtjes:

 • Het "Pony-Partijtje" voor paarden liefhebbers.
  Cadeautjes verstoppen èn zoeken in stal, paarden poetsen en natuurlijk een rondje rijden.
  Prijs € 9,- per kind bij minimaal 8 kinderen. Begeleiders € 3,50 p.p. Limonade/ koffie/thee, cake en ijsje is inclusief. Tijd 2 uur. Leeftijd vanaf 4 tot 11 jaar.
 • Het "Pony-Partijtje" & Chocodip, voor paarden & chocolade liefhebbers,  1 uur extra voor chocolade-pret in de chocolaterie. 
  Prijs € 15,50 per kind bij minimaal 8 kinderen.
  Begeleiders € 5,- p.p. Limonade/ koffie/thee, cake en ijsje is inclusief. Tijd 3 uur. Leeftijd vanaf 4 tot 11 jaar.
 • Chocolade-Partijtje al kliederend en kledderend maak je de lekkerste dingen van chocolade. Dit partijtje is ook met cadeautjes verstoppen èn zoeken in stal bij aankomst.
  Prijs € 15,- per kind bij minimaal 8 kinderen.
  Begeleiders € 5,- p.p. Limonade/koffie/thee, cake en ijsje is inbegrepen. Tijd 2 uur. Leeftijd vanaf 8 tot 12 jaar.
 • Bonbons Partijtje, voel je als een èchte chocolatier en maak je eigen fantastische bonbons, leer chocolade krullen en schaafsel maken en nog veel meer.
  Prijs € 17,50 per kind bij minimaal 8 kinderen.
  Begeleiders € 5,- p.p. Limonade/koffie/thee, cake en een ijsje is inbegrepen. Tijd 2.5 uur. Leeftijd Vanaf 8 tot 16 jaar.

 

Partijtjes speciaal:

 • Famile & vrienden Choco party. Een chocolade-party voor alle leeftijden.  Prijs op aanvraag.
 • Barbecue of zomers salade buffet. Prijs op aanvraag.

 

Eten & drinken:

 • Bij de partijtjes kan eten extra bijgeboekt worden. Broodje knakworst met patat € 4,- p.p. Het eten kan bij aankomst of na het partijtje plaats vinden.  

Contact

Riga Ranch paardenmelkerij

Blokland 56
2441 GG Nieuwveen
0297-526591

info@rigaranch.nl
http://www.rigaranch.nl/

In de buurt

Hoeve Kazan

Hoeve Kazan is een kleinschalig vleesvee bedrijf. Een zeer ruim assortiment biologisch vlees direct van de boerderij aan de consument. …

 • Nieuwveen
 • (1,1 km)
Landwinkel de Lindenhorst

Wij zijn Els en Dick van der Horst en hebben een biologische boerderij met een Landwinkel in het karakteristieke Utrechtse …

 • De Hoef
 • (2,4 km)
Blik op de Wei

Verhuur van familiefietsen, tandems, kano's, steppen en fietsen. Overnachten in Hooiberghutten

 • Mijdrecht
 • (3,0 km)