Steppi-E | Elektrische steps en ElliptiGO's

Al vanaf 19 euro huur je een elektrische step, waarmee je verschillende prachtige routes in de omgeving kunt rijden. Onderweg kom je langs veenrivi...

Ga snel binnen deze pagina naar:

Algemeen

Huur een elektrische step van Steppi-E en rij het stilste rondje door het prachtige Groene Hart!

Al vanaf 19 euro huur je een elektrische step, waarmee je vanaf verschillende locaties in de omgeving van Haastrecht/Vlist/Oudewater/Gouda een prachtige route kunt rijden. Onderweg kom je langs veenriviertjes en authentieke kaasboerderijen, door mooie natuurgebieden en kleine dorpjes.

Elektrische steps zijn stille, milieuvriendelijke en zeer sympathieke lichte voertuigen met een actieradius van ca. 20 kilometer. De steps worden voor de wet gezien als snorfiets: de maximumsnelheid is 20 km/uur, je hebt géén helmplicht en je maakt gebruik van fietspaden en polderweggetjes. Het rijden op een elektrische step is niet moeilijk, je wordt niet moe en er is geen leeftijdsgrens. Je moet wel in het bezit zijn van een geldig brommer-, motor- of autorijbewijs.

Heb je geen rijbewijs? Geen nood! We hebben ook een aantal ElliptiGO elliptische fietsen, iets sportiever en ook erg leuk voor kinderen vanaf ongeveer 13 jaar. De ElliptiGO elliptische fiets is een loopfiets met een hoge funfactor. Leuk om één van onze mooie routes mee te rijden, in een relaxed tempo, zodat je wél geniet van de omgeving, maar níet te moe wordt!

In een groep goed te combineren met onze elektrische steps. De ElliptiGO is een prima alternatief voor mensen die geen rijbewijs hebben of het gewoon leuk vinden om zich fysiek wat meer in te spannen. Je kunt natuurlijk altijd nog ruilen onderweg!

Omdat de ElliptiGO ook geschikt is voor kinderen, hebben we hiermee ook het hele gezin wat te bieden: paps en mams op de elektrische step, de kinderen op de ElliptiGO. Of iedereen op de ElliptiGO natuurlijk, voor de sportieve papsen en mamsen.

Ontdek Oudewater met zijn heksenwaag en touwgeschiedenis, doe een rondje Reeuwijkse Plassen, strijk neer op een terrasje in Haastrecht of Hekendorp, of geniet van de vogelrijke natuur in de boezem van de Vlist.

Reserveren is voor een klein gezelschap niet noodzakelijk, maar de kans bestaat dat je voor niets bij ons langs komt. Groepen vanaf 6 personen dienen altijd te reserveren. Je kunt dan kiezen uit één van onze Steppi-Errangementen die wij hebben samengesteld in samenwerking met onze lokale partners.

Een dagje uit, een leuke buitenactiviteit, een bedrijfsuitje, verjaardagsfeestje of familiedag:

een leuke dag heppie met Steppi-E!

Activiteiten

De IJssel & Vlistroute - slingerend door het landschap

Step langs vogelmagneet de Hooge Boezem aan het mooiste riviertje van de waarden.

Twee rivieren op de grens van de Krimpenerwaard en de Lopikerwaard. U komt door Haastrecht waar u het Poldermuseum met het oude stoomgemaal kunt bezoeken of het woonhuismuseum Bisdom van Vliet. De Vlist verbindt Haastrecht met Schoonhoven en is volgens sommigen het mooiste plekje van Nederland. 

Naast de Vlist ligt de Hooge Boezem achter Haastrecht, een vogelparadijs. Onderweg passeert u thee- en pluktuinen, kaasboerderijen en landbouwgronden die aan de natuur zijn terug gegeven. Verrekijker mee!

De Ruige Weideroute - over Swiebertje en Ruygentaler

Ontdek het oude stadje Oudewater en rij over slingerweggetjes langs kersengaard en kaasboerderij.

Oudewater is een stad met veel historie. U vindt er monumentale grachtenpanden, de Heksenwaag en het Touwmuseum, en de kerk met ooievaarsnest. Maar ook gezellige terrassen, winkels en de Markt. Oudewater is ook de stad van Swiebertje, zijn standbeeld siert de Visbrug.

Onderweg komt u langs de mooiste plekjes tussen Oudewater en Hekendorp. Genieten van het weidse polderlandschap en het boerenleven. Bij de kaasboerderij koopt u een lekker stukje Ruygentaler en in het seizoen kunt u kersen eten.

De Reeuwijkse Plassenroute - over legakkers en langs vogelplassen

Dwars door het plassengebied langs pracht, praal en natuur.

U kunt zich vergapen aan de prachtige huizen van de welgestelden aan de autoluwe smalle weggetjes tussen de plassen door.

Maar tegelijkertijd is het plassengebied één groot natuurgebied met een enorme vogelrijkdom en kent het een gezellige drukte aan fietsers, waterrecreanten, terrasjes en ijscoman.
 
Gewoon erg mooi!
 

Beleef Stads Oudewater of Beleef de Twee Waarden

Een leuk groepsuitje met een vleugje educatie: dat zijn onze arrangementen voor kleine en grote gezelschappen in één zin. U combineert een Steppi-E tocht op onze elektrische steps met horeca en activiteiten onderweg.

Oudewater is een oud stadje met veel historie. U beleeft alles waar Oudewater "groot" mee is geworden: touw, heksen en Swiebertje, maar natuurlijk ook de kleinstadse gezelligheid van de Markt met haar terrasjes, de grachten, de gevels van monumentale panden en de kleine winkelstraatjes. Een stadje om verliefd op te worden!

Onze Uitjes en Dagjes zijn er in 2 varianten: Beleef Stads Oudewater en Beleef de Twee Waarden. De Uitjes en Dagjes zijn méér dan alleen een rondrit; het is een beleving van een halve of een hele dag, waarbij u kennismaakt met streekhistorie, onderweg verwend wordt met lunch of koffie met Oudewaterse Kus, een combinatie maakt met een andere activiteit en een bezoek brengt aan kleine, interessante doe-musea.

Een waard is een gebied dat is omsloten door rivieren. Het mooiste riviertje van Nederland, de Vlist, is de grens tussen de Krimpenerwaard en de Lopikerwaard. Het eeuwige gevecht tegen het water heeft het landschap gevormd, en het is dit landschap mét haar prachtige natuur dat centraal staat in deze beleving. Van gemaal tot boezem tot molen, en van lepelaar tot blauwborst: een verrekijker wordt aanbevolen!

Bekijk hier alle arrangementen voor groepen van 6-60 personen.

Direct reserveren?

U kunt uw Steppi-E tocht direct reserveren op onze website.

Sporten met een ElliptiGO elliptische fiets

Hardlopen op de fiets, dat is misschien wel de beste omschrijving voor het sporten met een ElliptiGO. De beweging, lichaamshouding, conditie en sportieve prestaties komen bijna helemaal overeen met die van de hardloper. De snelheid en afstand geven het de actieradius van een fiets. Met een enorme meerwaarde: geen schokbelasting op de gewrichten, voorkomen van hardloopblessures, geen zadelpijn, beter zien en gezien worden in het verkeer, hoge funfactor.

ElliptiGO elliptische fietsen zijn er in verschillende modellen: om mee te beginnen is er het instapmodel met de korte pas, voor kinderen en recreatief/beginners gebruik, de ARC. Daarnaast zijn er de modellen met lange paslengte voor de sportieve gebruikers. Vergelijkbaar met een crosstrainer, maar dan lekker buiten in plaats van op de zolder.

Je kunt de ElliptiGO's ARC en 8C bij ons huren voor je wekelijkse trainingsrondje!

ElliptiGO elliptische fietsen zijn voor veel sporters een goede én erg leuke aanvulling op hun hardloop-, fiets- of bijvoorbeeld schaatsactiviteiten. En heb je last van blessures of ander sportleed, dan is een ElliptiGO misschien wel hét alternatief om toch te kunnen trainen. Of je wilt wel bewegen, maar toch liever wat minder fanatiek en graag zonder die zware belasting op je gewrichten. Allemaal goede redenen om de aanschaf van een eigen ElliptiGO te overwegen.

Steppi-E laat je kennismaken met het instapmodel, de ARC, en het sportievere meest verkochte model met de lange paslengte, de 8C. Hierbij geven we je advies en informatie. Wil je een wat langere proefrit maken? Je kunt bij ons een ElliptiGO huren voor een half uur of uur. Mogen wij de aanschaf van jouw nieuwe ElliptiGO verzorgen? Dan ontvang je de huurprijs terug en zorgen wij ervoor dat je jarenlang plezier hebt van je aanwinst!

Contact

Steppi-E | Elektrische steps en ElliptiGO's

Provincialeweg Oost 67
2851 AB Haastrecht
+31651162143
+31624741041
info@steppi-e.nl
http://www.steppi-e.nl/

In de buurt

Uitspanning Goejanverwelle

Het trefpunt voor wandelaars en fietsers in het Groene Hart!

  • Hekendorp
  • (0,3 km)
De Tuinderij

In onze kas in Hekendorp kweken we onze eigen groenten en ons eigen fruit op een biologische manier. Gedurende de ...

  • Hekendorp
  • (1,3 km)
De Steinsetuin , Theetuin en Brasserie

Kom bij ons op de boerderij genieten van de natuur en het platteland. Op het terras en in de theetuin ...

  • Haastrecht
  • (1,3 km)