Symbiose

Landelijke zelfbedieningswinkel met fruit, groenten, kaas, eieren, vlees, wijn, sappen en honing van vijf boeren uit Noordeloos.

Ga snel binnen deze pagina naar:

Algemeen

Lokale biologische zelfbedieningswinkel met fijn terras!

Wij weten het al een tijdje: niets dan goeds van Noordelose bodem! Elk seizoen hier brengt haar eigen palet aan kleuren en smaken die keer op keer verrassen. Hoog tijd om u daarin mee te laten delen.

Bij Symbiose kunt u terecht voor fruit, groenten, kaas, eieren, ossenvlees, lamsvlees, sappen, honing en wijnen van vijf boeren en tuinders uit Noordeloos die op biologische wijze werken. In deze zelfbedieningswinkel vindt u de lekkerste basis ingrediënten voor het ontbijt, een goed belegde boterham of een stevige maaltijd ’s avonds.

Er is ook een fijn terras waar u kunt ontspannen met een kopje koffie, een oplaadpunt voor uw elektrische fiets en er starten mooie wandelroutes vanaf de winkel. 

Elke zaterdag tussen 10.30 en 12.30 uur wordt de winkel bemand door één van de boeren. Komt u op een ander moment? We zorgen graag dat de deur voor u openstaat als u vooraf even contact opneemt via info@symbioseboeren.nl of 06-22422050 (Nelie). Via de website is het ook mogelijk om een eigen sleutelpas aan te vragen: daarmee loopt u elk uur van de dag, zes dagen per week binnen in onze winkel. 

Activiteiten

Wandelroute

Wilt u uw weg te voet vervolgen? We hebben drie prachtige wandelroutes uitgestippeld die u meenemen door de polder. De boeren vinden het leuk om een praatje met u te maken, dus spreek of klop gerust bij ons aan!

Winkelen bij Symbiose

Elke zaterdag tussen 10.30 en 12.30 uur wordt de winkel bemand door één van de boeren. Komt u op een ander moment? We zorgen graag dat de deur voor u openstaat als u vooraf even contact opneemt via info@symbioseboeren.nl of 06-22422050 (Nelie)

Picknick op het terras

Er is ook een fijn terras waar u kunt ontspannen met een kopje koffie, of kunt picknicken. Laad ondertussen uw elektrische fiets op bij ons oplaadpunt

Open dag wijngaard Domein Oosteind

Symbioseboer Bas Kon houdt open dag op zijn wijngaard Domein Oosteind op de eerste zaterdag van juni en september. Kom langs voor een rondleiding door de wijngaard en wijnmakerij en vergeet ook zeker niet van deze wijnen te proeven! Kijk voor meer informatie op www.domeinoosteind.nl

Contact

Symbiose

Nieuwendijk 11
4225 PE Noordeloos
06-22422050

info@symbioseboeren.nl
http://www.symbioseboeren.nl

In de buurt

Maria Johanna Hoeve

Landelijk gelegen horeca- & recreatielocatie in de Alblasserwaard. Groepsaccommodatie, restaurant en golfbaan.

  • Noordeloos
  • (0,5 km)
Forelvisvijvers Zederik

We hebben twee prachtige vijvers waarin u in alle rust individueel of in groepsverband kunt komen vissen. Wij verkopen ook …

  • Meerkerk
  • (5,0 km)
Camping Wilgenwei

Boerencamping Wilgenwei is gelegen in een prachtige omgeving, vlakbij de rivier de Lek in het Groene Hart

  • Lopik
  • (5,4 km)