1 / 12

Nieuws

Nog even genieten van Romeins Schip Woerden

28 augustus 2017 08:51

Einde seizoen Romeinse schepen nadert

De scholen zijn weer begonnen en de maand september staat voor de deur; al sinds 2009 de laatste maand van het seizoen van stichting Romeins Schip Woerden (RSW). U kunt dus nog vier weken genieten van de diverse cultuurhistorische arrangementen die de vrijwilligers van RSW voor u verzorgen!

September is altijd één van de drukste maanden voor de stichting en dit jaar is het niet anders. Maar er blijven nog voldoende mogelijkheden voor groepen en individuele gasten om gebruik te maken van het aanbod.

Bent u geïnteresseerd in een groepsarrangement rond de Per Mare ad Laurium (capaciteit 36 gasten) of de Fiducia (capaciteit 12 gasten) op een door uzelf te bepalen dag en tijd? Maak dan gebruik van de mogelijkheid om zo’n arrangement aan te vragen op de website romeinsschipwoerden.nl. Daar vindt u tevens alle relevante informatie over het aanbod.

Daarnaast zijn er op alle vijf de zaterdagen in september nog voldoende kaarten beschikbaar voor het Historisch arrangement dat om 15.00 uur start in het Limesmuseum, Kerkplein 18, en dat rond 16.30 uur wordt afgesloten na een vaartocht van plm. 45 minuten met de Per Mare ad Laurium. Meer informatie daarover op de RSW website, waar u ook uw kaarten voor zo’n arrangement kunt aanvragen.