1 / 12

Nieuws

Recreatie Landschap Rosenboom officieel 'Campererf'

24 december 2017 13:05

Recreatie Landschap Rosenboom is nu officieel deelnemer van "Campererf" en daarmee een gastvrije locatie voor campers. De burgemeester van de gemeente Lopik, de heer Laurens de Graaf verrichtte de openingshandeling. De heer Erik Zindel, directeur van de VVV Zuid-Holland Zuid en initiatiefnemer van "Campererf" overhandigde een schildje aan Kees Rosenboom. Dit mogen boerenerven voeren als zij faciliteiten bieden voor bestuurders van campers om te overnachten. De gemeente hoopt komend jaar nog meer campererven te openen in de Lopikerwaard. Naar het voorbeeld van de Alblasserwaard én Frankrijk, waar campererven een bekend verschijnsel zijn. Gasten kunnen er genieten van rust, natuur, ruimte en dieren, vaak nog in bedrijf zijnde boerenbedrijven en streekproducten. Het recreatieterrein van Rosenboom is een mix van een actief boerenbedrijf met een camping, gasterij, fiets-, kano- en fluisterbootarrangementen en een uitkijktoren.

Recreatie Landschap Rosenboom

Benedeneind 279
3405 CJ Benschop
0348-451477
06-18032051
marjolein@recreatielandschaprosenboom.nl
http://www.recreatielandschaprosenboom.nl/