1 / 12

Nieuws

Training Verhalen Vertellen rondom de Oude Hollandse Waterlinie.

17 december 2018 12:04

Doe mee aan deze training die bestaat uit twee dagdelen en leer beeldend vertellen over historisch erfgoed. De kracht van verhalen in combinatie met historisch erfgoed is een ijzersterke. Een goed verhaal boeit en verkoopt. Daarom is deze training niet alleen interessant voor gidsen, maar ook voor ondernemers die het verhaal van de Oude Hollandse Waterlinie willen gaan koppelen aan hun marketing ‘Linietoerisme’. Een training vol met tips en tricks gericht op beeldend vertellen en coaching bij het vertellen. De training wordt begeleid door Gottfrid van Eck (professioneel verhalenverteller o.a. Storytrails) en Gerda Hoogendijk (o.a. van De Verhalencompagnie).

Datum: Zaterdag 23 februari
Locatie: Clubhuis Haastrecht IJsclub
Max. aantal plaatsen 16 (vol is vol)
Kosten: 10 euro
Opgeven: tot 9 februari via info@streekadvies.nl

Klik hier voor de flyer met alle informatie over de training Verhalen Vertellen!