1 / 12

Nieuws

Romeinse Limespad langs Hoeve Spoorzicht

12 juli 2019 16:57

Etappe 6 van de route ‘het Romeinse Limespad’ vindt plaats in het Groene Hart. Deze etappe is 16,1 km lang. U wandelt vanaf de grens van Zuid-Holland en Utrecht (Driebruggen) naar Papekop en Woerden, dwars door het ingepolderde land. Uw eindbestemming, Woerden, staat bekend om haar gevonden grensfort: Castellum Laurum. Download hier de route

Uitrusten
Bent u bezig met etappe 6 van het Romeinse Limespad en heeft u wel zin in een kopje koffie of thee? In Papekop wandelt u langs een rustpunt: Hoeve Spoorzicht. U bent hier van harte welkom om even uit te rusten en na een ijsje/drankje/koekje uw weg te vervolgen!

Overnachten
Bent u een actieve wandelaar en legt u meerdere etappes van het Romeinse Limespad af? Goed bezig! Om de volgende dag weer met frisse moed door te gaan, is een goede nachtrust van belang. We heten u dan ook van harte welkom bij B&B Hoeve Spoorzicht. Voor een overnachting bij Hoeve Spoorzicht hoeft u niet af te wijken van het Romeinse Limespad. U loopt hier namelijk gewoon langs (tijdens etappe 6)! Na uw overnachting in stijl op de boerderij & een heerlijk ontbijt, kunt u uw route vervolgen. Interesse in een overnachting bij Hoeve Spoorzicht, klik dan hier

Hoeve Spoorzicht

Diemerbroek 4
3464 HR Oudewater
0348-564062
06-30301187
hoevespoorzicht@zonnet.nl