1 / 12

Nieuws

Onze eigen melk van koe tot fles

20 februari 2020 09:10

Gelezen in 'Kijk op Bodegraven-Reeuwijk':

BODEGRAVEN - Melkveebedrijf Familie Oostdam verkoopt vanaf vandaag zijn eigen melk. Met een unieke alles-in-een melkfabriek verzorgen de Oostdammers het hele proces van koe tot fles.

Woensdag 19 februari lanceert de familie Oostdam de Orbiter, een compacte melkfabriek van agrarisch innovator Lely, met een eerste levering van hun eigen melk aan online supermarkt Picnic. De fabriek staat op het erf van de boerderij en is de eerste in zijn soort die het hele verwerkingsproces in één gebouw samenbrengt. Yvonne Oostdam straalt: "De fabriek zorgt voor een volledig geautomatiseerde melkverwerking. De rauwe melk gaat van de koe de machine in, wordt gepasteuriseerd, gehomogeniseerd, verpakt en gekoeld. Het is supergaaf om onze eigen melk van koe tot fles te kunnen volgen."

Klik hier voor het hele artikel in de Kijk op Bodegraven Reeuwijk

Ook vandaag (20 februari) een uitgebreid artikel hierover in het AD

De Bezoekerij

J.C. Hoogedoornlaan3
2411 NB Bodegraven
0172-616998
06-29391299
info@debezoekerij.nl
http://www.debezoekerij.nl/