1 / 12

Nieuws

Theater Concordia start weer op!

6 juli 2020 17:02

Per 1 juli 2020 zijn de Corona regels versoepeld. Dat betekent dat Theater Concordia tot 100 gasten mag ontvangen, mits de 1,5 meter regel gewaarborgd is.

Het Concordia team heeft niet stil gezeten; er is een aantrekkelijk zomerprogramma opgesteld en het theater heeft aanpassingen doorgevoerd waardoor een ieder veilig en toch gezellig een voorstelling kan bezoeken. Van countrymuziek, ‘Voute’ Bingo, een kindervoorstelling of een mooie film, tot en met september 2020 is er voldoende keus.

Op de bestelpagina van de website van Theater Concordia zijn de tickets voor de voorstellingen te bestellen. Ook zijn er via deze pagina steuntickets te koop. Hiermee help je de voortgang van ons mooie theater.

Nog meer positief nieuws!

De samenwerking met pachter Rob van Zuijlen wordt voortgezet. Op 30 juni jl. werden hiervoor de nodige handtekeningen geplaatst. Het bestuur van Theater Concordia is blij met deze voortdurende samenwerking.

Cultureel Centrum Concordia

Concordiaplein 1
2851 VV Haastrecht
0182-502202

info@theaterconcordia.nl
http://www.theaterconcordia.nl