1 / 12

Nieuws

Tijdelijke sluiting in Theater Concordia Haastrecht

19 oktober 2020 11:14

Met pijn in het hart heeft Theater Concordia besloten om al hun activiteiten en programmering tot 10 november 2020 neer te leggen. Tot nadere informatie bekend is over versoepeling van maatregelen, betekent dit dat Theater Concordia vanaf vandaag alle activiteiten en programmering annuleert.

Hiermee draagt Theater Concordia bij aan het verkleinen van samenkomsten en het minimaliseren van verplaatsing. Theater Concordia hoopt mede door deze beslissing iedereen weer snel te mogen ontvangen in hun prachtige theater en grand café Concordia in Haastrecht.

Heeft u tickets voor een voorstelling in deze periode dan wordt u persoonlijk op de hoogte gebracht van het verdere vervolg. Voor de laatste ontwikkelingen en nieuws kunt u de website en socials van Theater Concordia volgen.

Wilt u ons Theater Concordia steunen? Koop dan één of meerdere steuntickets via de website van Theater Concordia

Cultureel Centrum Concordia

Concordiaplein 1
2851 VV Haastrecht
0182-502202

info@theaterconcordia.nl
http://www.theaterconcordia.nl