1 / 12

Nieuws

Doe mee met Natuurlijk Ondernemen!

19 november 2020 13:50

Groene Belevingspunten

  • Nu er door corona veel aandacht is voor duurzaam en lokaal consumeren/ recreëren willen we de regionale voedselketen versterken door de directe relatie met biodiversiteit te leggen op jullie bedrijven op een zodanige innovatieve wijze, dat het kinderen en (groot)ouders inspireert om de boer op te gaan.
  • Meer dan 20 bedrijven worden omgetoverd tot Groen Belevingspunt en ingericht met eetnatuur, kruidentuintjes, vlinder-bijen-en insectenplekjes (biodiversiteit intensief beheer) en voorzien van een informatiestructuur aan elkaar geregen door routes langs bloemrijke lijnelementen.
  • We beginnen in het Nieuwkoop, Alphen en Kaag en Braassem (zie flyer Natuurlijk Ondernemen) en later volgt de rest van het werkgebied van Struinen en Vorsen.
  • Interesse, laat het ons voor 11 december weten: Anita van Staveren, (06) 46442040, info@streekadvies.nl, zie flyer voor info.