1 / 12

Nieuws

Geef je op voor de online Waterlinie Storytelling Workshop!

19 november 2020 14:17

De spannendste waterlinie van Nederland was ooit de meest succesvolle linie van Nederland. Nu vormt de Oude Hollandse Waterlinie een prachtig en uniek cultureel watererfgoed met vestingsteden, molens en gemalen, bruggen, sluizen en water keringen.

* Tijdens Rampjaar 1672 was het erop of eronder voor Holland. De polders werden onder water gezet om de vijandelijke Franse troepen tegen te houden en met succes. In 2022 vieren we dit heugelijk feit, dan bestaat de Waterlinie 350 jaar. Haak aan & Doe mee!
* Breng de geschiedenis van de Oude Hollandse Waterlinie weer tot leven met jouw verhaal! Doe mee met de online Waterlinie Storytelling Workshop. Je leert op een speelse en creatieve manier om door de tijd te reizen en jouw verbeelding te laten spreken. Je krijgt tips en tricks aangereikt hoe jij het publiek/toehoorders direct mee kan nemen naar de plek waar jouw verhaal zich afspeelt om vanaf daar samen verder te reizen.
* Wanneer:
- Workshop ‘Verhalen Vertellen’; 20 januari, 16 februari, 18 maart van 20.00 – 22.00 (3x dezelfde workshop)
- Vervolgworkshop ‘Storytelling voor recreatieve toepassingen’; 8 april van 20.00 – 22.00
* Opgeven kan tot 21 december, Anita van Staveren, info@streekadvies.nl 06-46442040, zie flyer voor meer info.