1 / 12

Nieuws

Buitenexpositie Linie van Boven geopend en Dronevideo Oude Hollandse Waterlinie in Vogelvlucht in première

10 juli 2021 08:50

Persbericht

Nieuwersluis, 9 juli 2021

Vrijdagmiddag 9 april stond de Oude Hollandse Waterlinie in de spotlight in de vesting Nieuwpoort. Op de locatie ’t Hooft aan de Lek werd de buitenexpositie ‘Linie van Boven’ officieel geopend door Willy de Zoete (gedeputeerde voor de provincie Zuid-Holland) en Theo Segers (burgemeester gemeente Molenlanden). De tentoonstelling met 24 prachtige luchtfoto’s van vestingwerken en sluizen is tot 1 september 2021 gratis te bezoeken. Voor kinderen is er tevens een speurtocht. In het Arsenaal in Nieuwpoort werden genodigden 9 juli tevens getrakteerd op de première van de dronefilm ‘Oude Hollandse Waterlinie in Vogelvlucht’.

Wil je het hele persbericht lezen, klik dan hier

Wil je nog meer weten over de dronevideo klik dan hier

Op ons Youtube kanaal vind je de dronevideo 'De Oude Hollandse Waterlinie in Vogelvlucht' (totale video gesplitst in 6 delen).