1 / 12

Nieuws

Programma van Theater Concordia Haastrecht online!

16 augustus 2021 11:34

Een sprankelend programma voor 2021/2022 staat nu online!
We hebben goed nieuws! De laatste weken is er heel hard gewerkt om een nieuw programma samen te stellen voor het komende seizoen. We geven graag onze vaste gasten de kans om als eerste tickets te kopen.
 
We lichten alvast een tipje van de sluier op, maar ga vooral op de website kijken om de eerste kaarten te bemachtigen!
In september kan er gedanst worden bij een spetterend optreden van de Snollebollekes. In oktober wordt het genieten van de muziek van Carel Kraayenhof of neem een voorproefje op de oudejaarsconference 'In vertwijfeling verblijven' van Javier Guzman. Kasper van Kooten verrast het publiek in zijn cabaretvoorstelling 'Deeltijd'.
Natuurlijk ontbreken ook de bekende muziekoptredens niet zoals de Murphy Jets en het Country café, staat de Voute Bingo weer op het programma en de Pubquiz. Ook komen er weer veel te gekke tribute bands, zoals Queen, Lennon & McCartney en Hazes.
 
Voor de kinderen draait de film Peter Rabbit in de herfstvakantie en natuurlijk mogen zij de voorstelling 'De Prins van Oranje' met Jeroen Kramer en Dieuwertje Blok niet missen. En zo kunnen we nog wel even doorgaan...Eind augustus wordt het volledige programma ook gepubliceerd in de krant.
 
Zien we je snel weer in Theater Concordia Haastrecht?
 

Cultureel Centrum Concordia

Concordiaplein 1
2851 VV Haastrecht
0182-502202

info@theaterconcordia.nl
http://www.theaterconcordia.nl