1 / 12

Nieuws

Zondvloed geselecteerd op internationale filmfestivals

25 oktober 2022 00:09

Een bericht over de historische speelfilm ZONDVLOED van filmmaker Nils Verkooijen en zijn ploeg. Zondvloed is een initiatief van Struinen en Vorsen.

"De tijd vliegt inmiddels voorbij. In het najaar van 2019 stonden we allemaal in de modder op de draaidagen van Zondvloed. Na alle crisissen van de afgelopen jaren is er nu, in het najaar van 2022, leuk nieuws! 

Voor de film Zondvloed zijn we gestart met een kleinschalige festival distributie. Dit heeft ertoe geleid dat Zondvloed nu op meerdere (verrassende) plekken is geselecteerd. Zo zijn we geselecteerd in India, Amerika, Italië en Engeland! Hieronder een lijst met de festivals waar Zondvloed inmiddels gedraaid heeft of nog zal draaien: 

  • K Asif Chambal International Film Festival (India) - 3 sept
  • New Renaissance Film Festival (London, UK) - 23 sept
  • Social Machinery Film Festival (Italië) - 16 okt
  • International Short Film Festival Kalmthout (België) - 29 okt
  • MIAMI short FILM FESTIVAL (Amerika)- 11-13 nov
  • The Hague Global Cinema Festival (Nederland) - 11 nov

 In India hebben we de prijs voor beste buitenlandse film gewonnen en in Miami zijn we geselecteerd in de competitie voor beste buitenlandse korte film. Dat zijn natuurlijk leuke cadeaus aan ons allemaal!"

Naar de trailer van Zondvloed