Blue GloryOntdek de Waterlinie per kano, sloep of salonboot en laat je omringen door vogelgeluiden en het gekabbel van het water.
Water, water en nog eens water zo moet dit gebied ten Oosten van de Meije er uit hebben gezien rondom het rampjaar 1672.

Kijk hier voor de bedrijven die dit aanbieden!

 

Stappen & Trappen & HappenUniek loopfiets concept, wandelen en fietsen in een. Onderweg kom je langs kaasboerderijen, bierbrouwerijen, restaurantjes, boerderijen met skyboxen en de wereldberoemde viermolengang. De loopfietsarrangementen worden op maat gemaakt en zijn inclusief Waterlinieroute, -lunch, bezienswaardigheden en routebeschrijving van 2 tot 30 personen. Je kunt ook op stap met een tandem, familiefiets of step.

Kijk hier voor de bedrijven die dit aanbieden!

 

Waterlinie SmullersNa een avontuurlijke tocht door het Waterliniegebied krijg je flinke trek. Met je handen pannenkoeken eten of heerlijke bruine broden happen met verse soepen en boerenkazen.
Kom smullen van nog veel meer huisgemaakte lekkernijen uit het Waterliniegebied of strijk neer in de Linie en laat een goed gevulde picknickmand op locatie bezorgen. Pak een
lokaal biertje op een lekker terrasje of kom je avondmaal shoppen op de boerderij.

Kijk hier voor de bedrijven die dit aanbieden!

 

Water(linie)bedWakker worden met weidse uitzichten, koeien en water in een hooiberg, groepsaccommodatie, appartement, B&B of tent. Het kan allemaal. Kano’s en fietsen staan voor je klaar om dit waterrijke gebied van de Meije en de Nieuwkoopse Plassen te gaan verkennen.

Kijk hier voor de bedrijven die dit aanbieden!

 

Waterlinie Audiotour en Luister RouteTreedt in de voetsporen van Henrick van Wegen, de boodschapper die tijdens het rampjaar 1672 Willem III moest berichten over de opmars richting het Westen van het Franse leger. Onderweg kun je de belevenissen van Henrick beluisteren en kom je langs liniepunten zoals Woerdens Verlaat, de Meije en Zwammerdam en linie-activiteiten.
Alle info is te vinden op: www.struinenenvorsen.nl/oude-hollandse-waterlinie/audiotours/