Verkorte Keten, van Bodem tot Bord is een vervolg op het boek Groene Hart, van Bodem tot Bord, waarin de ambachtelijke producten van meer dan 75 kaas- en zuivelbereiders, fruittelers, melkveehouders, mesters, jagers, vissers, restauranthouders geportretteerd zijn. Doel van dit project is om deze smaakvolle producten zo vers en direct mogelijk bij de consument op het bord te krijgen. Dit project verbindt vraag en aanbod van Stad & Land met elkaar

Heb je een mooi ambachtelijk product en wil je jouw product richting consument afzetten of lever je juist producten direct aan de consument en ben op zoek naar aanbod. Doe dan mee en wordt deelnemer van Struinen en Vorsen (deelnameformulier) en/of wordt lid van de facebookgroep van Bodem tot Bord


In het boek Groene Hart, van Bodem tot Bord worden streekproducten uit het Groene Hart op een pakkende wijze verwoord en verbeeld. De weg van bodem tot bord wordt gevolgd, fraai in beeld gebracht met verhalen over landschap, cultuur en de lokale producenten erachter. Meer informatie over het boek Van Bodem tot Bord vind je hier


Meer informatie over de foodexpedities ga naar
Foodexpeditie Krimpenerwaard of Foodexpeditie Gouwe Wiericke
Download de folder van de foodexpedities


Meer informatie streekproducten:
www.struinenenvorsen.nl/deelnemers/etenendrinken
https://vanbodemtotbord.struinenenvorsen.nl

Partners
Provincie Zuid-Holland
Slow Food Groene Hart
Streekfonds Krimpenerwaard
Rabobank Gouwestreek

Looptijd: 2016 – 2017