Groene hart, van bodem tot bord'Groene Hart, van Bodem tot Bord'

Het smaakvolle boek ‘Groene Hart, van Bodem tot Bord’ is uit!

In dit boek worden streekproducten uit het Groene Hart op een pakkende wijze verwoord en verbeeld. De weg van bodem tot bord wordt gevolgd, fraai in beeld gebracht met verhalen over landschap, cultuur en de lokale producenten erachter. Met veel aandacht voor cultuurhistorische achtergronden.

Aan het boek is twee jaar lang gewerkt. Meer dan 50 ambachtelijke bedrijven zijn bezocht, met producten uiteenlopend  van brood, zuivel, kaas, bier, vis, groente, fruit tot wijn en vlees. Het ritme van de seizoenen staat daarbij centraal.

Van bodem tot bordHet boek is op 13 april op Fort Wierickerschans te Bodegraven gepresenteerd. Het eerste exemplaar is uitgereikt aan Gerda Verburg. Kijk naar een videoreportage gemaakt door Gouwestad TV en lees hier het nieuwsbericht over de presentatie.

Uitnodiging
Promotieflyer
Inkijkexemplaar
Nieuwsbrief
Recensies
Persberichten
Banner

Webshop: vanaf 5 april is ‘Van Bodem tot Bord’ te bestellen voor slechts € 25,00

Dit project is mede mogelijk gemaakt door:

Prins bernhard cultuurfonds

maand van het groene hart

Provincie zuid-holland