1 / 12

Uittips

Kameryckse Zomerspelen

18 augustus 2017

Kameryck organiseert van 11 tot 20 augustus weer de Kameryckse Zomerspelen. Dit is een all-in concept waarbij je voor €15,- kan genieten van het volledige activiteitenaanbod op deze prachtige buitenlocatie. De bezoekers krijgen een polsbandje en een plattegrond van het terrein (9 hectare) zodat men kan zien wat er waar te doen is. Dat is een breed aanbod aan land- en wateractiviteiten zoals Pitch&Putt golf, ponyrijden, kanovaren, een schietclinic en voetgolf. Op het grote grasveld kunnen kinderen zich uitleven op de stormbaan, de klimwand of op de Bungeetrampoline. Wie het rustig aan wil doen maakt een mooie wandeling rondom de plas of bezoekt de vlindertuin en neemt daarna heerlijk een drankje op het terras aan het water. De Kameryckse zomerspelen zijn van 11 t/m 20 augustus dagelijks geopend van 11.00 tot 17.30 uur.

Download de folder voor het complete aanbod.

Kameryck

Oortjespad 3
3471 HD Kamerik
0348-400771

info@kameryck.nl
http://www.kameryck.nl/