1 / 12

Uittips

Kerstmarkt op De Proeftuin in Boskoop

8 december 2018

Op zaterdag 8 en zondag 9 december organiseert BuitenRuimte en Streekwinkel en Schenkerij de Proeftuin ism Yume een gezellige kerstmarkt met leuke kramen, vuren, fotobooth, kerstman en een hoop leuks voor de december maand.

Rijneveld in kerstsfeer
Het Rijneveld. In deze straat gebeurt er ieder seizoen wel wat. Ook nu weer.

De Proeftuin en Yume hebben de handen ineen geslagen en organiseren op 8 en 9 december een sfeervolle kerstmarkt. Op beide locaties ademt u kerst. Vuren, glühwein en een heuse kerstman. U vind er verschillende kraampjes in kerstsfeer en ook aan de innerlijke mens is gedacht. Buiten en binnen vind u veel lekkers. Denk aan vers gerookte zalm, soep en warme chocomel. Kinderen kunnen een broodje bakken. Groot en klein kunnen een workshop volgen.

De buurtbus pendelt tussen de twee locaties en er is voldoende parkeergelegenheid.

Zo blijft het bruisen op het Rijneveld.

Proeftuin van Holland

Rijneveld 153
2771 XV Boskoop
0172-235401

info@proeftuinvanholland.nl
http://www.proeftuinvanholland.nl/