1 / 12

Uittips

Presentatie van Kunst & Cultuur Route tijdens Verhalenfestival

16 december 2018

Op zondag 16 december tijdens het Verhalenfestival ‘tussen Oud en Nieuw’ wordt de Kunst & Cultuur Route ‘van Bewoner tot Verhalenverteller’ gepresenteerd. Het is een wandelroute door Haastrecht waarbij je struikelt over de streekfiguren. Van schaatsers als Hein Vergeer en Leo Visser tot nobele dames als Wilhelmina van Pruisen en Paulina le Fèvre de Montigny - Bisdom van Vliet. Ze hebben allemaal een plekje gekregen in de route evenals de ondernemers in het dorp. Deze route maakt deel uit van een reeks van 8 Kunst & Cultuur Routes dwars door het Groene Hart, gebundeld in een handzaam boekje. Boekjes zijn binnenkort verkrijgbaar bij alle deelnemers aan de routes, Toeristische Informatiepunten en VVV’s en via www.struinenenvorsen.nl/downloads

Aanvang 13.00 uur

Cultureel Centrum Concordia

Concordiaplein 1
2851 VV Haastrecht
0182-502202

info@theaterconcordia.nl
http://www.theaterconcordia.nl