1 / 12

Uittips

Dauwtrappen op Hemelvaartsdag

30 mei 2019

Dauwtrappen op Hemelvaartsdag is een mooie traditie. De stilte van de ochtend, het mystieke van de dauw over de weilanden, hazen die door het land rennen. Het is allemaal waar te nemen tijdens het dauwtrappen.
Gids Maurice Kruk, die deze dauwtrapwandeling begeleidt start op 30 mei a.s. om 6.00 uur vanaf het Concordiaplein in Haastrecht. Je kunt ook zonder gids, maar met routebeschrijving starten tot 7.00 uur.
De wandeling loopt via het Steinsegroen en de Twaalfmorgen en langs de Wiericke weer terug naar Haastrecht. Het is een wandeling van ongeveer 12 km. Bij terugkomst tussen 8.30 en 9.00 uur kunnen de hongerige magen gestild worden met een mooi ontbijt in het grand-café van Theater Concordia. De kosten voor deze wandeling met gids / routeomschrijving en een ontbijt bedragen € 15,00.
Aanmelden kan via info@abeloffice.nl

Ook een mooie wandeling is de Kunst & Cultuur Route 'van Bewoner tot Verhalenverteller'. Klik hier voor de route.
Toch liever fietsen? Kies dan voor de Kunst & Cultuur Route 'van Molenaar tot Kunstenaar'. Klik hier voor de route.