1 / 12

Uittips

De Witte Gravin, iedere woensdagmiddag open!

16 oktober 2019

Elke woensdagmiddag zijn we open van 14.00 tot 17.00 uur. U bent van harte welkom om een kopje koffie, thee of fris te komen drinken. Wij bakken heel graag de lekkerste koekjes en taarten en hopen u ook hiermee te kunnen verwennen!

appeltaart uit eigen boomgaardNatuurlijk kunt u dan genieten van het uitzicht vanuit De Witte Gravin, de enorme glazen wand geeft u een totaalbeeld over onze koeien in de stal. Als het weer en het weiland het toelaat gaan de melkkoeien overdag naar buiten, ze komen wel altijd binnen voor de melkbeurten (6.30 uur en 17.30 uur) en overnachten ook binnen. Al kun je binnen in onze stal niet echt binnen noemen, het is wat je noemt een open- front-stal waar de koeien u dus zien aankomen. Onze stal is nooit helemaal leeg, omdat we de zwangerschapsgroep (droge koeien) hoogdrachtige koeien, sowieso binnen houden om een goede controle op hun gezondheid en voeropname te hebben.

Verder hebben we nog veel andere boerderij dieren, schapen, kippen, konijnen, katten, en binnenkort ook weer een hondje! Dus kalfjes aaien en alle dieren spotten is een leuke wandeling over ons erf. U kan het zelfs treffen dat u een rondleiding krijgt van een van onze kinderen (dat vinden ze leuk om te doen!)

esmee en piep

En dan is er nog een speeltuin die je vanuit de witte gravin kunt zien!

Kortom een super leuke en educatieve middag uit!

Ook bestaat de mogelijkheid om stroopwafels of fruit producten uit eigen boomgaard aan te schaffen, lekker voor thuis!!

De Witte Gravin

Kortsteekterweg 12
2407 AG Alphen aan den Rijn
0172-612670
06-41767585
sari@dewitburggraaf.nl