1 / 12

Uittips

Tuinpad Rijneveld in Boskoop

28 maart 2020

Op 28 maart 2020 wordt het Tuinpad Rijneveld georganiseerd met het thema: ‘Tuinpad Kennis Platform; De Biodiversiteit’. Jip Louwe Kooijmans van de Vogelbescherming en Maike van Stiphout zullen aanwezig zijn deze dag om kennis te delen over het belang van biodiversiteit.

Dit is een maandelijks terugkerend evenement waaraan een aantal kwekerijen, restaurants en winkels deelnemen. Tuinpad Rijneveld wordt elke laatste zaterdag van de maand georganiseerd, van de lente tot de herfst (maart t/m oktober).

Streekwinkel & Theeschenkerij De Proeftuin zijn deelnemers aan Tuinpad Rijneveld. Kom tijdens uw bezoek aan Tuinpad Rijneveld bij ons langs voor een kopje koffie/thee, iets lekkers en streekproducten. (locatie: Proeftuin van Holland, Rijneveld 153 in Boskoop).

Openingstijden: 10.00 - 16.00 uur – gratis toegang.

Meer informatie & actuele agenda Tuinpad Rijneveld: www.tuinpadrijneveld.nl