1 / 12

Uittips

Struinen en Vorsers weer aan de slag!

1 juni 2020

Per 1 juni gaan weer diverse Struinen en Vorsen deelnemers van start. Uiteraard met inachtneming van de regels! Kijk op de diverse website welke ondernemers weer open zijn en welke regels ze hanteren!

Binnenkort posten we weer een wekelijks wandel- en fietsroute! Het advies luidt: ga vooral wel wandelen en fietsen en doe dit in je eigen omgeving. Als de maatregelen verder versoepeld worden vind je hier weer een van de mooie routes van Struinen en Vorsen https://www.struinenenvorsen.nl/

Wat we ook doen: al die toffe initiatieven die de deelnemers van Struinen en Vorsen in deze lastige tijd organiseren posten we dagelijks op Facebook. De streek is aan zet! Laat je verrassen door de ondernemers!

Heb je nieuws of een activiteit om deze tijd door te komen, stuur een berichtje naar webmaster@struinenenvorsen.nl
dan zullen we dit promoten op Facebook, volg ons!

Succes in deze moeilijke tijd en blijf gezond!