1 / 12

Uittips

Kinderboekenweek Stempeltocht langs Het Touwmuseum en Heksenwaag

7 oktober 2020

De Kinderboekenweek komt er weer aan. Dit jaar is het thema En toen? En gaan we terug in de tijd. Oudewater is bij uitstek de stad waar je kunt genieten van verhalen van vroeger. Daarom organiseert Cultuurhuis Oudewater woensdag 7 oktober een stempeltocht langs allerlei historische plekken.
We starten om 14.00u in de bibliotheek met een mooi verhaal, waarna de kinderen een stempelkaart krijgen. Bij het Touwmuseum, Read Shop, Heksenwaag, Stadsmuseum en Hocus Pocus zijn er stempels te verdienen. Suikerspinnen maken, touw draaien, puzzels oplossen en een mooi verhaal horen? Het gebeurt allemaal deze middag. Lukt het jou alle stempels te verdienen? Dan win je een leuk prijsje.
Opgeven van te voren kan via saskia.wulterkens@bibliotheekhgh.nl