1 / 12

Uittips

Vrijdagavond 19 februari: Concordia’s pubquiz online

19 februari 2021

Concordia’s Pubquiz gaat opnieuw digitaal! Na de succesvolle laatste online editie in januari waren alle deelnemers enthousiast voor nog een keer.

Op vrijdag 19 februari start er weer een gezellige online quiz om 20.15 uur. Meedoen kan vanuit huis, met de hele familie. Met deze Pubquiz houden we het gezellige Concordiagevoel vast, in de nieuwe stijl. De presentatie van de 60 vragen (multiple choice en open vragen) is in de vertrouwde handen van Ron en Iris. De winnaar krijgt een bijzondere verrassing (mits in de omgeving van Haastrecht woonachtig)!

Samen voor Concordia!
Met deze Pubquiz zorgen we voor een gezellig avondje Concordia bij jou thuis. Een basisticket kost €10 euro per team. Koop eventueel ook extra steuntickets! Daarmee help je ook de financiële strop veroorzaakt door het  Coronavirus voor ons mooie theater te beperken. We hopen op jullie gulle bijdragen!

Wat heb je vrijdagavond nodig?
Om dit mee te kunnen spelen heb je twee toestellen nodig (bijvoorbeeld telefoon en laptop) of op één device waarbij je twee schermen openzet. We streamen via Zoom en je beantwoordt de vragen via Ahaslides. Na inschrijving ontvang je op het door jouw opgegeven e-mailadres op de quizdag een mail met de inlogcodes (let op: de mail kan in jouw spambox terechtkomen).

Je kunt bij Grand Café Concordia een (pubquiz) borrel box of plank bestellen, stuur een mail naar info@grandcafe-concordia.nl en je ontvangt het actuele assortiment en een bestellijst. Meer informatie 06-28476069 of 06-53873551.

Cultureel Centrum Concordia

Concordiaplein 1
2851 VV Haastrecht
0182-502202

info@theaterconcordia.nl
http://www.theaterconcordia.nl