1 / 12

Uittips

Museum Gouda gaat weer open!

5 juni 2021

Vanaf 5 juni mogen we je weer met open armen ontvangen! Wil je een bezoek brengen aan Museum Gouda? Reserveer dan VANAF 1 JUNI eerst een ticket en tijdslot (i.v.m. de aangescherpte coronamaatregelen). Koop je ticket(s)

Welkom, misschien anders dan je gewend bent, maar we doen er alles aan om je optimaal te laten genieten van onze mooie collectie en fraaie tentoonstellingen. Samen zorgen we ervoor dat het museumbezoek zo veilig en prettig mogelijk verloopt. Hieronder staan de belangrijkste maatregelen.

Plan je bezoek

  • Toegangstickets zijn alleen online verkrijgbaar. Je kiest een dag en een tijdsslot. Per dag en per tijd is een bepaald aantal tickets beschikbaar. Zo voorkomen we dat er teveel mensen tegelijkertijd in het museum zijn en dat er een wachtrij ontstaat bij de entree (Achter de Kerk 14).
  • Dit geldt voor alle bezoekers. Ook als je gratis toegang hebt, bijvoorbeeld met de Museumkaart of voor kinderen t/m 17 jaar. Dit geldt ook voor andere passen die gratis toegang of korting geven zoals de CJP of Rotterdampas.
  • Neem de tickets geprint of op je smartphone mee naar het museum. Ook de Museumkaart en andere kortingskaarten en –passen moeten gecontroleerd worden, dus neem deze ook fysiek mee.
  • Stel bij ziekteverschijnselen je bezoek uit. Het gaat hier om: verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, keelpijn, lichte hoest of verhoging vanaf 38 graden Celsius en/of benauwdheid.

Museum Gouda

Achter de Kerk 14
2801 JX Gouda
0182-131000

info@museumgouda.nl
http://www.museumgouda.nl