1 / 12

Uittips

Herfstboerderij bij Boerderij De Boerinn

19 oktober 2021

Kom je ook ravotten, spelen en dieren knuffelen? In de herfstvakantie is er elke dag iets te beleven op de boerderij!

Vanaf dinsdag 19 oktober t/m zaterdag 23 oktober

Van dinsdag 19 oktober t/m zaterdag 23 oktober kun je elke dag langskomen op de boerderij tussen 09:00 en 16:00 uur voor de leukste activiteiten en spelletjes. Er staan skelters, steps, kleurplaten en een hele hoop strobalen op jullie te wachten. Uiteraard is er in het restaurant voor iedereen iets lekkers, van poffertjes tot erwtensoep.

In de herfstvakantie kun je al voor € 5,- per kind meedoen met de leukste onderdelen! Heb je altijd al willen zien hoe kaas gemaakt wordt? Of met een echte pijl en boog willen schieten? Hieronder kun je zien welke activiteiten je kunt reserveren.

Ontdek de boerderij met de dierenverzorgster [30 minuten]

Weet jij welke dieren er allemaal op een boerderij leven? Je kunt alle vragen stellen aan onze dierenverzorgster en knuffelen met de konijnen en cavia’s! Tijdens deze rondleiding kom je heel veel te weten over onze dieren en de boerderij.

Elke dag om 10:00 uur en 11:00 uur starten de rondleidingen vanaf ons restaurant.

Kaasmaken [30 minuten]

De boerin demonstreert graag hoe de kaas al eeuwenlang op ambachtelijke wijze gemaakt wordt. Kom jij langs bij onze kaasexpert om te zien hoe je een echte kaas maakt? Van de melktechniek tot aan het pekelen van de kaas. Ben je klaar om een echte kaasexpert te worden?

Op dinsdag, donderdag en zaterdag om 11:00, 11:30, 13:00 en 13:30 uur staat de boerin klaar voor de demonstratie.

Clinic Boogschieten [30 minuten]

In het boogschietlokaal leert de instructeur je de fijne kneepjes van het boogschieten. Na de warming-up helpt de boogschietinstructeur bij het aannemen van de juiste houding en leer je de techniek. Dan komt het erop aan! Welk team haalt de meeste punten?

Op woensdag en vrijdag om 11:00, 11:30, 13:00 en 13:30 uur staat de instructeur klaar voor jullie.

Reserveren

Ben je enthousiast geworden? Reserveer snel, want er is maar beperkte beschikbaarheid. Tot in de herfstvakantie!

Klik hier om te reserveren!

Boerderij de Boerinn

Mijzijde 6
3471 GM Woerden
0348-401200

info@deboerinn.nl
http://www.deboerinn.nl/