1 / 12

Uittips

Dit kan ondanks de lockdown nog wel!

14 januari 2022

Steun onze ondernemers! De horeca mag nog wel bezorgen en daar kun je ook afhalen. Klik hier voor alle adressen die een bezorg- en afhaalservice hebben.

Bestel heerlijke vis bij Forel Visvijvers Zederik, streekbier bij Brouwerij de Molen, koop lokaal, ga erop uit voor kefir, boter, room en eieren bij De Beekhoeve , naar onze meesterbakkers Arjan van der Eijk De Echte Bakker in Haastrecht en Bakkerij Stijnman in Oudewater. Melktaps met vla en boerenyoghurt op de boerderij bij FarmCamps, De Witte Gravin en Melktap De Hoef. En dan zijn er nog heel veel kaasboerderijen: Kaasboerderij Janmaat, Kaasboerderij Conny Vroege, Kaasboerderij De Graaf, Kaasboerderij Schep, Biologische Kaasboerderij de Ruyge Weyde, Kaas- en Zorgboerderij Doruvael, Brentano's Kaasboerderij,

Ook onze landwinkels zijn open! Kijk hier voor de adressen, wel even checken of ze daadwerkelijk open zijn.