1 / 12

Uittips

Opening 10e seizoen Country Café Concordia Haastrecht

25 september 2022

De opening van het 10e  seizoen van Country Café Concordia, het geesteskindje van het Goudse Trio Change of Key komt met rasse schreden dichterbij. Zondag 25 september is het zover en hiervoor is niemand minder dan Sandra Vanreys uitgenodigd om deze mijlpaal een extra krachtig tintje te geven. 

Zoals het ooit begonnen is, zo gaat dit lustrum ook gevierd worden. Gewoon op het knusse podium in het Grand Café van Theater Concordia met vele muziekvrienden dicht om de optredende artiesten heen. Een vriendelijk geluidsvolume en interactie met het publiek, kortom een optreden met plannen waar het ooit mee begonnen is, een luister-café gevuld met countrymuziek in de breedste zin van het woord. 
Dit betekent natuurlijk dat er een beperkt aantal zitplaatsen met goed zicht op het podium beschikbaar is. Zo is het begrip LUISTER-café bedoeld. 

Change of Key bij het spits af, gevolgd door Sandra met een aantal songs en zij begeleidt zichzelf op haar prachtige Gibson Jumbo gitaar. En natuurlijk wordt de middag afgesloten met een gezamenlijk set heerlijke countrynummers. De driestemmige zang van Sandra en Daniëlle & Marijke van Change of Key is een lust voor het oor en de associatie met de sound van het beroemde trio Emmylou Harris, Dolly Parton en Linda Ronstadt is dan ook snel gemaakt. 

De deuren gaan om 14.00 uur open, de muziek start om 14.30 uur en het einde staat gepland om 17.15 uur. De entree is € 15,-  pp en reserveren kan via Marijke van Change of Key, info@marykee.com of 0654 918147